Ana sayfa Dizi Haberleri Çık işin içinden çıkabilirsen! Mahkum dizisi, sezonun ilk tanıtımı ile darmadağın etti!

Çık işin içinden çıkabilirsen! Mahkum dizisi, sezonun ilk tanıtımı ile darmadağın etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başladığında izleyiciyi tepetaklak eden Mahkum dizisi, yeni sezonda da yine çok konuşturacak bir açılışla gelmeye hazırlanıyor! Ekrana hızlı bir giriş yaparak Fox TV’nin dikkat çeken yapımları arasına giren Mahkum, oyunculuklarıyla olduğu kadar hikayesi ile de büyük bir heyecanla takip ediliyor.

Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant uyarlaması Mahkum, izleyenlerden kimi eleştiriler de almıştı. Orjinal hikayenin bitmesinden sonra zorlanıldığı, aynı heyecanı taşımadığı şeklinde bazı eleştiriler de almıştı dizi. Senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı dizinin 17. bölümüne gelen eleştirilerden sonra yeni sezona büyük sürprizlerle geleceğinin işareti de ilk fragmanla birlikte verildi.

Yine güçlü bir çıkış yakalamak için izleyenlerin heyecanını yükseltecek bazı gelişmelerin yaşanacağı fragmandan anlaşılmakta. Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova’nın yer aldıkları Mahkum dizisinden Seray Kaya ve Talat Bulut ayrılmıştı. Yeni sezonda yeni isimlerin katılmasının beklendiği Mahkum’un yeni sezon ilk fragmanındaki sözler, artık işlerin çok başka bir yere gittiğini de ortaya koymakta!

31 Ağustos akşamı ekrana gelen fragmanla birlikte izleyiciler de sevinç çığlıkları atmaya başladı sosyal medyada adeta! Çok özledikleri dizilerine kavuşmanın heyecanını yaşayan sadık izleyicilerden “sonunda geliyor” mesajları ile birlikte fragmanın çok şaşırttığı ve kafaları karıştırdığı da anlaşılıyor!

Çık işin içinden çıkabilirsen! Mahkum dizisi, sezonun ilk tanıtımı ile darmadağın etti! 8

Onur Tuna’nın oynadığı Savcı Fırat’ın, aynaya bakarak söylediği sözler, yaşanan onca olay sonrasında bambaşka bir kişiye dönüştüğüne işaret etmekte. Fırat; “”Kendimize kim olduğumuzu hatırlatmak için aynalara ihtiyacımız var. Ayna yalan söylemez. Siz ağlarken, o gülmez ama bir gün düşmanınıza benzerseniz, sizi ilk o terkeder!” sözleriyle de bu ihtimali doğrulamakta.

Bu arada öldü sanılan Barış’ın (İsmail Hacıoğlu) bir anda gözlerini açıp “Savaş bitti, ben kazandım.” sözleri de hayli manidar bulundu. Dizinin henüz yayınlanmadan önceki ilk teaser’ını hatırlatan izleyiciler, aynı sahnenin orada da olduğu ve o zaman ayna karşısındaki katilin Barış olduğuna dikkat çekmekte.

İkinci sezon için gizemli bir süreci başlatan fragman, yeni bölümün bir hayli heyecanlı olduğunun ipuçlarını da veriyor. .

Çık işin içinden çıkabilirsen! Mahkum dizisi, sezonun ilk tanıtımı ile darmadağın etti! 9

Senaristin orijinal hikayedeki olayların bitmesinin ardından yeni bir açılım yapamadığı söylenerek aldığı eleştirilerin ardından, yeni sezona yepyeni gelişmeler ve sürprizlerle izleyiciye ters köşe yapması bekleniyor.

Fox TV’nin sevilen dizisinin yayın tarihi henüz belli değil. Ancak yakında ibaresi ile tarihin açıklanmasının da çok uzun sürmeyeceği anlaşılıyor. İşte herkesin kafasını allak bullak eden o tanıtım…