Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin iddialı dizisi Hakim çok başarılı bir oyuncuyu 14 yıl sonra ekrana döndürüyor!

ATV’nin iddialı dizisi Hakim çok başarılı bir oyuncuyu 14 yıl sonra ekrana döndürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ABD yapımı Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması Hakim dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. ATV’de yayınlanacak olan ve birkaç gün önce sete çıkan çok iddialı dizi çok başarılı bir oyuncumuzu 14 yıl sonra yeniden ekrana döndürecek.

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer alacağı dizinin oyuncu kadrosu çok iddialı isimlerden oluşuyor. Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Hasibe Eren Hakim dizisinin kadrosundaki çok iddialı isimler. Dizinin oyuncu kadrosundaki dikkat çekici bir isim de Gülsen Tuncer.

Tiyatro dünyasının en başarılı oyuncularından biri olan 76 yaşındaki oyuncu tam 14 yıl sonra yeniden ekranlara dönüyor. Ağırlıklı olarak tiyatro oyunlarında rol alan başarılı oyuncu en son 14 yıl önce Aşk-ı Memnu dizisiyle izleyicinin karşısına çıkmıştı.

ATV’nin iddialı dizisi Hakim çok başarılı bir oyuncuyu 14 yıl sonra ekrana döndürüyor! 7

Gülsen Tuncer, Aşk-ı Memnu dizisinde herkesin saygı duyduğu ve sözünü dinlediği Ahsen Hanım rolündeydi. Selçuk Yöntem’in hayat verdiği Adnan Ziyagil’in ablası Ahsen Hanım rolündeki Gülsen Tuncer, bu karakteriyle herkesin zihninde yer etmişti.

Bugüne kadar birçok ödüle layık görülen Gülsen Tuncer ağırlıklı olarak tiyatro oyunları ve sinema filmlerinde rol alıyordu. Aşk-ı Memnu dizisi Gülsen Tuncer’in son televizyon dizisi olmuştu. Başarılı oyuncu bu kez Hakim dizisi için setlere dönüyor.

Yönetmenliğini Erkan Tunç’un üstlendiği Hakim dizisinin ilk bölümünün ne zaman ekrana geleceği henüz açıklanmadı. Ancak yayınlanacağı günkü rakipleri için şimdiden bir tehdit olmaya başladı. Hakim dizisinin yayınının mart ayı içerisinde başlaması bekleniyor.