Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor Taner Ölmez kızının doğumuna girdi, duygusal anlar yaşadı!..

Mucize Doktor Taner Ölmez kızının doğumuna girdi, duygusal anlar yaşadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Son olarak Mucize Doktor dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Taner Ölmez ve  meslektaşı Ece Çeşmioğlu’nun kızları dünyaya geldi.

Geçtiğimiz yıl haziran ayında Kemerburgaz’da düzenlenen törenle nikah masasına oturan çift, ilk kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Çift, kızlarına ‘Zeynep’ adını verdi.

Hastane kapısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Taner Ölmez, “Göz yaşlarıma hakim olamadım” diyerek eşinin ve kızının durumu hakkında bilgi verdi.

Mucize Doktor Taner Ölmez kızının doğumuna girdi, duygusal anlar yaşadı!.. 8

Taner Ölmez duygularını şu sözlerle ifade etti;  “Aşırı mutluyum, kucağıma ilk aldığımda çok heyecanlandım. Zeynep 3 kilo 400 gram ve uzun boylu olarak doğdu. Eşimin de kızımızın da sağlık durumu çok iyi.”

İlk kez baba olmanın heyecanını yaşayan ve mutluluğu gözlerinden okunan Taner Ölmez, “Tarifi edilemez bir mutluluk yaşadım. Ailemizde çok erkek vardı, resmen dua ettim, kız çocuğunu çağırdım adeta. Umarım sizin de kız çocuğunuz olur” diye konuştu.

Mucize Doktor Taner Ölmez kızının doğumuna girdi, duygusal anlar yaşadı!.. 9

Doğum anında da eşini yalnız bırakmayan Taner Ölmez, o anki duygularını şu sözlerle ifade etti; “Doğuma girdim, kızımın kafasını ilk gördüğümde resmen göz yaşlarıma hakim olamadım. Ağlamamak için direndim ama daha fazla dayanamadım. Hatta ilk temasımız da oldu kızımla, yukarıda da ilk kez ben üstünü değiştirdim.”

İkilinin yakın arkadaşları, Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu’nu bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, bebek odasının kalpli balonlarla süslendiği görüldü.