Ana sayfa TV Programları TRT1 dizilerinin oyuncuları şarkı programında sürpriz yapacak!

TRT1 dizilerinin oyuncuları şarkı programında sürpriz yapacak!

tarafından ker_def

12 Ağustos gecesi “Sen Türkülerini Söyle”de TRT’nin sevilen dizilerinin oyuncuları yarışacak. Yeni seslerin keşfedildiği Türk Halk Müziği Yarışması “Sen Türkülerini Söyle” çok özel bir bölümle izleyicileriyle buluşacak. TRT 1’in sevilen dizileri “Kendi Düşen Ağlamaz”, “Hayatımın Neşesi” ve “Benim Güzel Ailem” oyuncuları 12 Ağustos Cumartesi gecesi Sen Türkülerini Söyle’de gecenin birincisi olmak için türkülerini seslendirecek.

Dizilerde canlandırdıkları karakterlerle çok sevildiler… Oyunculuktaki başarılarını sahneye taşımaya hazırlanan ünlü oyuncuların performansları çok konuşulacak. TRT dizilerinin kahramanları; sevilen oyuncular “Sen Türkülerini Söyle”de jüri önüne çıkacak. Onlar unutulmaz türkülerimizi söylerken, Türkiye ekranları başına kilitlenecek.

Sunuculuğunu sanatçı Turgay Başyayla’nın yaptığı, jürisinde değerli sanatçılar Cengiz Özkan, Aysun Gültekin, İsmail Altunsaray, Öykü Gürman ve Emre Yücelen’in olduğu yarışmada bu kez ünlüler gecenin galibi olmak için mücadele edecek. Jüri üyeleri ünlü isimlerin performanslarını yorumlayacak. Acaba hangi dizi oyuncusu jüriden tam puan almayı başararak birinci olacak?

Gecede kendi düşen ağlamaz dizisinden Hakan Yılmaz, Yonca Şahinbaş, Yiğit Kalkavan, Çağla Boz ve dizide Alize İle Serkan karakterlerine hayat veren genç oyuncular Eylül Tumbar ve Enes Koçak sahne alacak. “Hayatımın Neşesi” dizisinden de Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin, Aras Şenol türkülerini seslendirecek. “Benim Güzel Ailem” dizisinin sevilen oyuncuları Aycan Koptur, Barış Yıldız ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu da performanslarını sergileyecek. Meslektaşlarına destek için Nergis Kumbasar, Selen Soyder, Sait Genay, Seray Gözler, Hivda Zizan Alp ve Berat Yenilmez gibi isimler de stüdyoda olacak ve geceye renk katacaklar.

Gecenin sürprizleri bitmedi. jüri üyeleri de bu özel gecede TRT 1 ekranlarında türkülerini seslendirecek.