Ana sayfa TV Programları TRT1 ekranında Ramazan’da neler var? Sahur Bereketi, Ramazan Sevinci başlıyor!

TRT1 ekranında Ramazan’da neler var? Sahur Bereketi, Ramazan Sevinci başlıyor!

tarafından ker_def

Her yıl gelişi özlemle beklenen Ramazan ayının, değişmez ve vazgeçilmez programları olan; “Ramazan Sevinci” ve “Sahur Bereketi” programları, 5 Mayıs Pazar gecesini 6 Mayıs Pazartesi gününe bağlayan gece 02:00’da TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

“Ramazan Sevinci” ve “Sahur Bereketi” programları, bu yıl Cumhuriyet tarihimizin en önemli eserlerinden biri olan Çamlıca Camii’nden güzel ülkemize ve Dünyanın dört bir yanına seslenecek.

“Sahur Bereketi” 5 Mayıs 2019 Pazar saat 02.00’da TRT 1 ekranlarında!

Ramazan ayının kalplere huzur veren ikliminde, izleyicilerimize doyumsuz bir Ramazan yaşatmak amacıyla hazırlanan ‘Sahur Bereketi’ programı, geçen yıl olduğu gibi bul yıl da Ali Bektaş’ın sunumuyla TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.

‘Sahur Bereketi’ programı 5 Mayıs Pazar gününü 6 Mayıs Pazartesi gününe bağlayan gece 02:00’da Türkiye’nin ekranı TRT 1’de olacak! “Ramazan Sevinci” 6 Mayıs 2019 Pazartesi saat 19.00’daTRT 1 Ekranlarında!

Milli ve manevi değerleri önceleyen yayınlarıyla Türkiye’nin kanalı TRT 1, Müslüman Aleminin Ramazan ayındaki bu büyük heyecanına ortak olmak üzere yoğun bir hazırlık yaptı.

Bekir Develi, “Ramazan Sevinci” programıyla TRT 1 ekranlarında bu mübarek ayın coşkusunu seyircilerle paylaşacak.

“Ramazan Sevinci” programında, alanında uzman konukların anlatımıyla, ahlaktan çocuk eğitimine, sabrın öneminden kulluk ve ubudiyet şuuruna çeşitli konular ekranlara yansıtılacak.

TRT İç Yapımlar Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan “Ramazan Sevinci” ve “Sahur Bereketi” programlarının yapımcılığını Mahmut Gökdemir, yönetmenliğini Özkan Ozan, Ahmet Onmaz, Gülşah Koyuncu ve Sibel Atasoy üstleniyor…