Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1 için bu sezon hüsran olan ama bunu hiç hak etmeyen bir dizi var!

TRT1 için bu sezon hüsran olan ama bunu hiç hak etmeyen bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi büyük emeklerle ortaya çıkartıldı. İstanbul’da özel olarak kurulan platoda 14. yüzyılın atmosferine uygun dekorlar kuruldu, kostümler dikildi ve aksesuarlar ile çok özel bir set oluşturuldu.. Burak Sevinç’in başrolünde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 7 bölümü yayınlandı.

TRT1’in Molla Numan’ın Hacı Bayram-ı Veli’ye dönüşme hikayesine ilgi o kadar az ki, böyle kaliteli bir yapım böyle bir reytingi hak etmiyor. Cuma akşamları farklı diziler ekrana geliyor ve bu yapımlar arasında en az seyredilen yapım Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli olarak gözüküyor. Başka kanalda olsa yayından kaldırılacak olan proje, TRT1 ekranında olduğu için böyle bir risk ile karşı karşıya değil.

Hüseyin Soysalan, Sena Çakır’ın da başrollerinde yer aldığı dizinin 26. bölümde final yapması bekleniyor. Diziyi seyredenlerin hem huzur buldukları hem de ruhunu tazeledikleri dizinin çok az kişiye ulaşması ise büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor.

Anlamlı, bir derdi olan, hikayesi güçlü ve oyuncu kadrosu da iyi performanslar sergilemiş olsa da, TRT1 dizisi için hak ettiği ilgiyi göremediğini söyleyebiliriz.

Bu sezon TRT1’de yayınlanan ve en az ilgi çeken yapımların başında Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi bulunuyor. Dizinin 25 Mart’taki 7. bölümü tüm kişilerde 22. sırada yer alırken, AB’de 17. oldu ve ABC1’de ise 19.’luk elde edildi.