Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi Salı akşamı rakiplerini fena salladı!

Üç Kız Kardeş dizisi Salı akşamı rakiplerini fena salladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrana yeni gelmeye başlayan bir dizi olarak Üç Kız Kardeş dizisi, rakiplerini öyle bir sallıyor ki izleyici bu yükselişi şaşkınlıkla izlemekte! Özellikle atv’nin Destan dizisi, uzun süre ekranda zirveyi zorlamış ve kimseye bırakmamış bir yapım olarak, Salı akşamlarına damga vururken, Üç Kız Kardeş’in sessiz sedasız zirveye yerleşmesi, herkesi şaşırtan bir gelişme oldu…

Baba dizisi ile bir hafta arayla başlayan Üç Kız Kardeş, Kanal D’nin sezon ortasında ekrana damgasını vuran bir dizisi oldu. Show TV’nin Baba dizisiyle rakip olarak görüldü ancak Destan dizisini bile ezip geçti!

Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Özgü Kaya’nın yer aldıkları Üç Kız Kardeş dizisi, bu hafta yayınlanan 5. bölümüyle de yine izleyiciyi sarstı. Hikayesi, dram ağırlıklı olaylarıyla izleyenlerin beğenisini toplayan Üç Kız Kardeş, tüm kişiler kategorisinde ilk sıraya yerleşmeyi başardı.

AB kategorisinde 2. ve ABC1’de ise 3. olan dizi, bu iki kategoride de yükselişini sürdüreceğinin işaretini veriyor adeta! Destan dizisi ise tüm kişilerde Survivor All Star programının ardından 3. sıraya yerleşti.

Büyük bir sıçrama yaşayan Üç Kız Kardeş ile başta rakip olarak görülen Baba ise daha orta halli bir duruş sergilemekte. Show TV’de yayınlanan dizi de giderek kemik bir izleyici kitlesi oluşturmaya başlamış görünüyor.

Üç Kız Kardeş dizisi Salı akşamı rakiplerini fena salladı! 8

Baba dizisinin AB’de dördüncü, ABC1’de altıncı ve tüm kişiler kategorisinde ise yedinci sırada olması, bu hafta da geçtiğimiz haftaya benzer bir durumu koruduğunu göstermekte. Show TV’nin sevilen dizisi, ortalamanın üzerinde elde ettiği reytingler ile ekrandaki yolculuğuna devam ediyor.

Üç Kız Kardeş dizisi Salı akşamı rakiplerini fena salladı! 9

TRT1’in geçtiğimiz sezona damgasını vuran Masumlar Apartmanı ise izleyici kaybetti son aylarda. Ancak yine de belli bir izleyici kitlesi diziyi bırakmaya niyetli değil! AB ve ABC1’de 5. sırada yer alan dizi, bu hafta da zorlu yarışta tüm kişiler kategorisinde ilk 10’a girmeyi başardı. Ortalamanın altına düşen reytinglerine karşın yine de tüm kişilerde 10. sırada yer alıyor.

Tam 8 dizisine sezon başından beri final yaptıran Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de direnmekte. Hikayesinde yenilikler yapılan dizi, belli bir izleyici kitlesi tarafından sevilerek izleniyor. Bu hafta tüm kategorilerde de ortalamanın altına gerilemiş olsa da izleyici, final yapmasından korktuğu dizi için sosyal medyadan kanala ve yapımcıya mesajlar gönderiyorlar.