Ana sayfa Dizi Haberleri Salih Bademci ve yönetmen Cem Karcı, İlk ve Son’dan sonra yeniden bir projede bir arada!

Salih Bademci ve yönetmen Cem Karcı, İlk ve Son’dan sonra yeniden bir projede bir arada!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salih Bademci son dönemin en başarılı oyuncularından biri, Cem Karcı da yönetmenlikteki ustalığını çoktan kanıtlamış bir isim. Ekran dünyasının bu iki başarılı ismi daha önce İlk ve Son dizisinde birlikte çalışmıştı. İkili şimdi de Süslü Korkuluk’ta yeniden bir araya geliyor.

İlk ve Son dizisi BluTV’de yayınlanmış ve büyük beğeni toplamıştı. Başrollerini Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin paylaştığı dizinin yönetmeni de Cem Karcı idi. 20’li yaşlarının ortasında tanışan iki gencin, 10 yıllık bir süreçten sonra bitmeye yüz tutan ilişkilerinin gelgitlerini anlatan ilk ve Son dizisi sekiz bölümden oluşan tek sezonluk bir diziydi.

Bu dizide ortaya çok iyi bir iş çıkaran Salih Bademci ve Cem Karcı bu kez Süslü Korkuluk dizisinde ortalığı yıkmaya geliyor. Netflix’te yayınlanacak Süslü Korkuluk dizisi ekibi yaşadığı talihsizliklerin ardından nihayet sete çıktı, çekimlere başladı.

Salih Bademci ve yönetmen Cem Karcı, İlk ve Son’dan sonra yeniden bir projede bir arada! 7

Süslü Korkuluk dizisinde başrolleri Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç paylaşıyor. Salih Bademci de dizide Dimitri isimli kötü bir karakteri canlandıracak. Bademci’nin rolüyle ilgili ayrıntılı bilgi paylaşılmadı. Ancak yine çok etkileyici bir performansla karşımıza çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Çağatay Ulusoy’ın Peyami isimli bir terziye hayat vereceği dizide, aşık olacağı ve dükkanına gelinlik diktirmek için gelen Esvet’i de Esra Bilgiç’in oynayacağı biliniyor. Olgun Şimşek ise Mustafa karakterini canlandıracak. Peyami’nin babası olan Mustafa’nın çocuk zekasına sahip bir karakter olacağına yönelik bazı iddialar da ortaya atılmıştı.

Engin Şenkan dizide Peyami’nin dedesini canlandırırken ekibe en son dahil olan Ece Sükan da Peyami’nin sağ kolu olan Suzi karakterine hayat verecek. Dizide Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in uyumu şimdiden büyük merak konusu oldu. Türkiye’nin en başarılı yönetmenlerinden biri olan Cem Karcı’nın da Süslü Korkuluk’u hak ettiği yere taşıyacağına inanılıyor.