Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’de Masumlar Apartmanı’ndan bayrağı devralan Cennet’in Çocukları için, bomba gibi bir kadro oluştu!

TRT1’de Masumlar Apartmanı’ndan bayrağı devralan Cennet’in Çocukları için, bomba gibi bir kadro oluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezon boyunca çok başarılı bir performans sergileyen Masumlar Apartmanı’nın yerine Cennet’in Çocukları isimli yeni dram dizisini hazırlatan TRT1, yine çok başarılı ve etkili bir diziyle izleyicileri kendisine çekmeye hazırlanıyor. Yeni dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendikçe dizinin iddiası da daha da artıyor.

Baba dizisi Show TV ekranında ikinci sezona hazırlanırken, kadroya 7 yeni oyuncu katıldı. Bu yeni isimlerin yanı sıra bazı oyuncular da hikayeye veda ettiler. Baba dizisi ikinci sezon öncesi hem hikaye olarak hem de oyuncu kadrosu olarak büyük yenilenme yaşarken, bu durumdan en çok faydalanan yapım ise TRT1 için hazırlıkları süren Cennet’in Çocukları dizisi oldu.

Gold Film’in sahibi Faruk Turgut’un hem Ayça Bingöl hem de Alp Navruz ile anlaşma sağladığına yönelik paylaşımından sonra diziye olan ilginin daha da arttığını gözlemliyoruz. Alp Navruz ismini duyan dizi hayranları, partneri konusunu da çok merak ediyordu. İrem Helvacıoğlu’na teklif götürüldüğü ve oyuncunun kabul ettiği yönünde gelen haberler de çok ilgi gördü.

Sosyal medya ortamında Cennet’in Çocukları dizisi üst üste başarılı oyuncuların transferi ile konuşulurken, Baba dizisindeki değişim sonucunda iki önemli oyuncu da Cennet’in Çocukları projesine katıldı.

TRT1'de Masumlar Apartmanı'ndan bayrağı devralan Cennet'in Çocukları için, bomba gibi bir kadro oluştu! 7

Baba dizisinde Elif karakterini canlandıran Dilara Aksüyek ile birlikte Münevver karakterinde izlediğimiz Bihter Dinçel de veda eden isimler arasına katıldı. Bu iki kadın oyuncu da tercihlerini Cennet’in Çocukları isimli proje için kullandı.

Ayça Bingöl, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nun transferleri ile büyük dikkat çeken yeni TRT1 dizisi iki başarılı kadın oyuncunun yeni adresi oldu.

Cennet karakterinde izleyeceğimiz Ayça Bingöl’ün partnerinin kim olacağı konusu da merak ediliyordu ve bu noktada basına yansıyan haberlere göre Mesut Akusta ile anlaşma sağlanmış oldu.

Mesut Akusta, iki sezon boyunca Teşkilat isimli TRT1 dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koydu. Oyuncu, geçen yıl sezon öncesinde ise yaşadığı beyin kanaması nedeniyle ameliyat olmuş ve setlere biraz gecikmeli dönüş yapmıştı. Bu rahatsızlığı atlatan Mesut Akusta’nın yeni sezonda yeniden dizilerde yer alacak olması hayranlarını da çok memnun etti.