Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’deki Yürek Çıkmazı dizisinde büyük heyecan yaratan, doping etkisi yapan yenilik!

TRT1’deki Yürek Çıkmazı dizisinde büyük heyecan yaratan, doping etkisi yapan yenilik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında bu sezonun başarılı dizilerinden birisi olarak öne çıkan Yürek Çıkmazı dizisinde Alp Navruz ile İrem Helvacoğlu ikilisi başrol performansları ile öne çıkıyor. Ayça Bingöl ile Mesut Akusta da rollerin hakkını veren oyunculukları ile herkesi mest ederken, şimdi de hikayeye Ali Fuat isimli yepyeni bir karakter geldi.

Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ’un Yürek Çıkmazı dizisine dahil olması ile birlikte izleyiciler bu sürpriz karakterin hikayede nasıl bir etki yaratacağını merakla beklemeye başladı. Dizinin 7. bölümünden ilk fragman yayınlandı ve Mehmet Aslantuğ da ilk kez gözüktü. Dizi hayranları Aslantuğ’un hikayeye çok yakışacağı fikrinde.

TRT1'deki Yürek Çıkmazı dizisinde büyük heyecan yaratan, doping etkisi yapan yenilik! 7

Daha önceki rolleri ile akıllarda kalıcı olan Mehmet Aslantuğ, en son geçen yıl 13 bölüm yayınlanan Masumiyet isimli dizide yer almıştı. Neredeyse 1,5 yıl kadar setlerde görünmeyen oyuncu, şimdi Yürek Çıkmazı projesi ile yeniden hayranları ile buluşacak. Ali Fuat karakterinin nasıl birisi olduğunu da çok merak eden izleyiciler, onun hakkındaki bilgileri araştırıyor.

Ali Fuat’ın Zeynep’in gerçek babası olduğu iddiası ortaya atılırken, üzerine atılan bir suç nedeniyle uzun süre haksız yere hapis yatan bu karakterin hikayeye gelişi ile birlikte bambaşka bir süreç yaşanacağı tahmin ediliyor.

Yürek Çıkmazı hayranları Mehmet Aslantuğ’un katılması ile ilgili şu yorumları paylaştı:

“Allah’ım sesi, duruşu bayılıyorum ben bu adama.”

“Mehmet Aslantuğ hastasıyım. Hem insanlığı hem oyunculuğu muhteşem. Yürek Çıkmazı muhteşem bir diziydi daha da muhteşem olacak.”

“Dizi çok iyiyken, Mehmet Aslantuğ ile zirveye çıkacak.”

“Mehmet Aslantuğ ile dizide daha heyecanlı olaylar bizi bekliyor.”