Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’e gurur veren Alparslan dizisinde hedefler büyüdü!

TRT1’e gurur veren Alparslan dizisinde hedefler büyüdü!

tarafından ker_def

Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrollerinde bir araya geldiği, yayınlandığı günden bu yana zirveden düşmeyen Alparslan: Büyük Selçuklu’nun on beşinci bölümü 28 Şubat pazartesi akşamı saat 20.45’te ekranlara gelecek.

TRT 1’in milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan Alparslan dizisi; güçlü senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ve ihtişamlı dekoru ile izleyiciden tam not aldı. Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih sürecini seyirciyle buluşturuyor.

28 Şubat Pazartesi günü saat 20.45’te TRT 1 ekranlarında yayınlanacak on beşinci bölümünde neler olacağının detayları da ortaya çıktı. İşte yeni bölümden yeni bilgiler:

TRT1'e gurur veren Alparslan dizisinde hedefler büyüdü! 8

Karargâhın kuşatmasını kaldırmak için plan kuran Alparslan, bu plan sayesinde Dukas’ı rehin almıştı. Diyojen’e Dukas’ı vererek kuşatmayı kaldırmasını teklif eden Alparslan, kuşatmayı bu takasla kaldırabilecek mi? Takas kabul edilmezse Dukas’a ne olacak?

Alparslan’ın kurduğu oyunla Emir Bozan’ın ticarette yaptığı hile ortaya çıkmıştı. Batur Bey’in Şehver Sultan’a anlatıp gösterdikleriyle sıkışan Emir Bozan’ın sonraki adımı ne olacak? Emir Bozan’ın gerçek yüzünü gören Şehver Sultan bundan sonra Emir Bozan’a karşı nasıl bir tavır takınacak?

TRT1'e gurur veren Alparslan dizisinde hedefler büyüdü! 9

Diyojen’in karargâhı kuşatmasıyla beraber içeride zor günler geçiren Yınal ve alpları, karargâhta ne kadar daha dayanabilecek?

Bizans’ın kendisine güvenmesini yeniden sağlayan Akça, kuşatmanın kaldırılmasında ve Selçuklu’nun sonraki planlarında yardım edebilecek mi?

Heyecanlı ve gerilim dolu yeni bölümüyle Alparslan: Büyük Selçuklu 28 Şubat Pazartesi TRT 1’de!