Ana sayfa Dizi Haberleri Gitti Nare, geldi Macide! Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinden sonra ekrana dönüyor!

Gitti Nare, geldi Macide! Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinden sonra ekrana dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Neslihan Atagül, ekranlara son olarak Sefirin Kızı dizisi ile gelmişti. Star TV’de yayınlanan dizide Nare karakterine hayat veriyordu. Engin Akyürek ile kamera karşısına geçen Neslihan Atagül, uzun bir aranın ardından Sefirin Kızı’nda oynamış ve hayranları diziye büyük bir ilgi göstermişti.

Star TV’de ekrana gelen dizinin ikinci sezonunda Neslihan Atagül’ün sağlık nedeniyle zorunlu gidişi izleyiciyi de üzen bir gelişme oldu. Nare ve Sancar’ın destansı aşkı bir anda bitti! Hikayede olanları izleyici kabullenmese de Neslihan Atagül’ün geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle yaşadığı rahatsızlık, çalışmasına imkan vermemişti.

Atagül, çekimlerin yapıldığı Muğla’dan İstanbul’a, eşi ve ailesinin yanına döndü. İyi bir bakım sonucunda tedavisi başarılı geçen oyuncu, şu sıralar sağlığına kavuşmuş haliyle de sosyal medyada sık sık görülüyor.

Neslihan Atagül’ün hayranlarını sevindirecek haber de gündeme henüz yeni geldi. Atagül’a, Gecenin Ucunda isimli bir dizide rol alacağı öğrenildi. Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlanacak dizideki ismi ise Macide olacak.

Neslihan Atagül’ün yeni dizi anlaşması yapmasının ortaya çıktığı andan itibaren takipçileri sosyal medyada binlerce paylaşımda bulundu. 2022-2023 sezonunun en iddialı dizilerinden birisinde ünlü oyuncuyu izleyeceksiniz.

Gitti Nare, geldi Macide! Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinden sonra ekrana dönüyor! 8

Sefirin Kızı’nda olduğu gibi yine bir anneyi canlandırıyor oyuncu. Çocuğu için hayatındaki her türlü zevkten vazgeçen bir anne olan Macide’nin, hayatını değiştirmek ve evladına daha iyi bir gelecek sağlamak için yaşadıkları konu ediliyor dizide.

Gecenin Ucunda dizisinde Neslihan Atagül’ün hangi erkek oyuncu ile partner olacağı henüz belli değil. Rol için Aras Bulut İynemli’nin adı izleyicinin sosyal medyada öne çıkardığı görülüyor. Ancak tabii yapımcı cephesinden konuyla ilgili bir bilgi yok.

Gitti Nare, geldi Macide! Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinden sonra ekrana dönüyor! 9

Neslihan Atagül’e ekran partneri olarak İynemli yakıştırılmakta. Bakalım yapımcı da aynı fikirde mi? Bunu zaman gösterecek. Şimdilik dilekler bu yönde. Hatta iki oyuncunun fotoğrafları sık sık kolajla yanyana getirilerek yapımcıya mesajlar da gönderiliyor.

Bu arada Aras Bulut İynemli’nin, yaz döneminde Atatürk’ü anlatacak bir dizide rol alacağı biliniyor. Yine yaz aylarında Türkiye’deki yayınına başlaması beklenen dijital platform Disney Plus için çekilecek bir dizi.