Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, başarılı olmak için en iyi taktiği verdi

Demet Özdemir, başarılı olmak için en iyi taktiği verdi

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Aşk Taktikleri filminin yayınlanması ile birlikte gündem oldu. Ardından ise oyuncu Dünyayla Benim Aramda isimli Disney Plus dizisi için anlaşma yaptı ve geçtiğimiz gün de Elle dergisine verdiği pozlarla çok konuşuldu.

Milyonlarca hayranı bulunan ve yurt dışında Türkiye’nin en çok tanınan oyuncularının başında gelen Demet Özdemir, hayranları ile kurduğu çok güzel bağ ile de biliniyor. Sosyal medyada takipçileri tarafından büyük destek bulan oyuncu, sürekli en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor.

Oyuncu yüksek enerjisi ile de biliniyor ve hayranları onun bu enerjiyi nereden bulduğunu çok merak ediyor. Dergideki röportajında Demet Özdemir, “Aslen bu enerji kendi içimden geliyor; özellikle işleri eğlenceli ve pozitif yaparsan her şey olması gerektiğinden daha güzel ve güçlü olur diye konuştu.

Bu sözleri ile birlikte hayatında eğlencenin ve pozitif düşünmenin olmazsa olmaz bir nokta olduğunu öğreniyoruz… Hayranlarına başarılı olma yolunda bir taktik de veren oyuncu, “En iyi taktik kendimize güvenmektir, o zaman her şey olması gerektiği gibi olur” diyerek herkese kendisine güvenme tavsiyesinde bulundu.

Cesaret olmaz ise kişinin başkalarının hayallerini yaşayacağını, kendi hayallerinin geri planda kalacağı hatırlatması yapan oyuncu, oynadığı karakterler konusunda da dikkat çeken bir söz söyledi.

Demet Özdemir, “Oynadığım her karakter olaylara bakış açısı olarak birbirlerinden çok farklıydı, dolaysıyla ben de okurken, canlandırırken çok şey öğrendim ve kendime dersler çıkardım” diye konuştu.