Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kenan İmirzalıoğlu hayatında büyük bir dönüşüm yaşıyor!

Kenan İmirzalıoğlu hayatında büyük bir dönüşüm yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kenan İmirzalıoğu, 2020 yılının 21 Ekim günü kızı Lalin’in doğumu ile büyük bir heyecan yaşadı. Sinem Kobal ile 2016 yılında evlenen oyuncu, eşinin ikinci kez doğum yapmasıyla bir kez daha babalık sevinci yaşadı.

Kenan İmirzalıoğlu’nun ikinci çocuğu da kız ve çift bebeklerinin ismini Leyla koydular… Hem eşinin he hem de kızının sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini veren Kenan İmirzalıoğlu, her şeyin yolunda olduğunu ifade etti.

Oyuncu, “Çok şükür kızımın da, annesinin de sağlığı yerinde. Her şey yolunda gidiyor. İnşallah bahtı da hayırlı olur” açıklamasında bulundu…

İkinci kız bebekten sonra çok güzel duygular içinde olduğunu ifade eden Kenan İmirzalıoğlu, Allah’ın isteyen herkese nasip etmesini de diledi.

Oyuncu, “Sanki insanın daha önce hissetmediği, yaşamadığı bir alan açılıyor, hem beyninde hem kalbinde. An ve an o değişimi kendimde de görüyorum. Bahtları güzel olsun” açıklamasını yaptı.

Leyla ismini en başında bu yana düşündüklerini anlatan Kenan İmirzalıoğlu, Lalin’den sonra da Leyla’nın da çok sevdikleri bir isim olduğunu ve bunu uygun bulduklarını anlattı.