Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Gönül Dağı dizisi yılın en başarılı dizisi seçildi!

TRT1’in Gönül Dağı dizisi yılın en başarılı dizisi seçildi!

tarafından ker_def

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB), TRT 1’de İzlenme Rekorları Kıran Diziyi Ödüllendirdi… Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) tarafından verilen bu yılın “Yılın Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları” ödüllerini almaya hak kazanan isimler açıklandı. Her hafta Cumartesi akşamları TRT 1’de yayınlanan ve ilk bölümden itibaren izleyicilerin ilgi odağı olan Gönül Dağı, 2020 yılının dizisi seçildi ve ödüle layık görüldü.

TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, yayıncı, yazar, şair, akademisyen ve eleştirmenlerden oluşan ödül seçici kurulunun, önceki yıllarda olduğu gibi yine yazar ve sanatçıların eserlerinin belirlenmesinde büyük bir hassasiyet gösterdiğini ifade etti. TV Dizi dalında Gönül Dağı ile ödül kazanan TRT, TRT Belgesel’de yayınlanan “Anne Gidince” belgeseli ve TRT Nağme’nin “Musikiye Dair” programlarıyla da ödüllendirildi.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor.

TRT1'in Gönül Dağı dizisi yılın en başarılı dizisi seçildi! 7

Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün’ün rol aldığı Gönül Dağı’nın 11. Bölümü ise 9 Ocak Cumartesi saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.

Gönül Dağı’nın 9 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak 11. Bölümünün tanıtım fragmanı: