Ana sayfa Dizi Haberleri Exxen’in merakla beklenen dizisi Olağan Şüpheliler’in kadrosu yıkılıyor! Erkek oyuncular da belli oldu!

Exxen’in merakla beklenen dizisi Olağan Şüpheliler’in kadrosu yıkılıyor! Erkek oyuncular da belli oldu!

tarafından zk zk

Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı Exxen için çekilen Olağan Şüpheliler dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bir süredir hazırlıkları devam eden dizinin başrol üç kadın oyuncusu bir süre önce belli olmuştu. Dizinin erkek oyuncu kadrosu ise yeni yeni şekillenmeye başlandı.

Yeni dijital platform Exxen için Bez Bebek, Sihirli Annem gibi bazı dizilerin yeni versiyonu çekileceği bir süre önce belli olmuştu. Aynı zamanda kanal için çeşitli programların yanı sıra yeni dizilerin de çekimleri başladı.

Haziran ayında Nurgül Yeşilçay’ın da rol aldığı Vahşi Şeyler isimli bir dizinin çekildiği de gündeme gelmişti. Exxen için çekilecek ve dikkatleri çeken bir başka dizi ise Olağan Şüpheliler.

İrfan Şahin’in sahibi olduğu 1441 Productions’un yapımcılığını üstlendiği Olağan Şüpheliler dizisinin başrolünde Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen yer alıyor.

1 Ocak’a yayına başlayan Exxen’in merak uyandıran dizisi Olağan Şüpheliler’in 11 Ocak’ta çekimlerinin başlayacağı da öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, dizinin erkek oyuncu kadrosu da ortaya çıktı.

Yüksel Aksu’nun yönetmenliğini yapacağıı dizide Bekir Aksoy, Pamir Pekin, Berk Hakman, Fırat Doğruloğlu ve Hakan Eratik de rol alacak.

Olağan Şüpheliler dizisi 10 bölüm çekilecek. Dizide eşlerini öldüren 3 ev kadınının hikâyesi ele alınacak.