Ana sayfa Dizi Haberleri O Kız dizisi izleyen herkesi yüreğinden yakaladı, ikinci bölüm daha fena olacak!

O Kız dizisi izleyen herkesi yüreğinden yakaladı, ikinci bölüm daha fena olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında geçtiğimiz Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşan O Kız dizisinin çok başarılı bir çıkış yapması dikkatlerden kaçmadı. İyi reytingler elde eden ve izleyenleri yüreğinden yakalayan hikayesi ile Kanal D yine sürpriz bir çıkış sergiledi. Özellikle de Kadir karakterinde Erkan Petekkaya’nın o hallerini gören izleyiciler, hem duygulandı hem de oyuncunun başarısını alkışladı.

45 yaşındaki kadir karakterinin 5 yaşındaki çocuğun zekasına ve sevgisine sahip olduğu bir karakter bugüne kadar televizyonda yer almamıştı. Bu noktada Erkan Petekkaya’nın rol için benzer rahatsızlıkları yaşayanlar ile aynı ortamda bulunması ve uzmanlardan da deneyimlerini dinlemesinin çok iyi bir sonuç verdiği ekranda anlaşıldı.

O Kız dizisi izleyen herkesi yüreğinden yakaladı, ikinci bölüm daha fena olacak! 8

Sosyal medyada da izleyiciler hem dizinin sarsıcı hikayesi hem de Erkan Petekkaya’nın benzersiz oyunculuğu ile ekran başından kalkamadıklarını belirten yorumlar paylaştı. Dizinin ikinci bölümü de şimdiden çok merak edilmeye başlandı.

O Kız dizisinin ikinci yeni bölümü izleyicileri daha da derinden sarsacak. Dilin Döğer’in kariyerinde çok başarılı bir çıkış yaptığı Zeynep karakteri, başına gelecekler ile ekran başındaki izleyicilere gözyaşı döktürecek. Genç oyuncunun da gayet başarılı bir performans ortaya koyması, kariyeri adına iyi bir çıkış oldu.

Sezin Akbaşoğulları ve Cengiz Orhonlu’nun da başrolünde yer aldığı O Kız dizisinin ikinci bölümünde Kadir’in kendini suçlayan halleri de ekran başındaki izleyiciler için duygusal bir etki bırakacak.

O Kız dizisi izleyen herkesi yüreğinden yakaladı, ikinci bölüm daha fena olacak! 9

“O Kız’dan merak uyandıran tanıtım… Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi O Kız’ın 2.bölüm fragmanı yayınlandı. Zirvede yer alan dizinin ekrana gelen yeni bölüm tanıtımı büyük merak uyandırdı. Ozan ve Sitare’nin oyununa gelen Zeynep’in başına neler geleceği merak konusu olurken, Kadir’in yaşananlar karşısında kendisini suçlaması ise duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

Yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı O Kız’ın yeni bölümünden ikinci bir fragman daha paylaşıldı ve yeni bölümün çok etkili bir şekilde gelmekte olduğu bu görüntülerden de anlaşılıyor.

Zeynep, hayatının sınavını veriyor! Kadir, Zeynep için iyi bir baba olmak ister. Kendi sorununu tam olarak algılayamasa da Zeynep için yeterli olmadığını düşünür. Zeynep’in ise sınavı yeni başlayacaktır. Ozan ve Sitare’nin ifşa oyunu Zeynep’i zor bir durumun içine sokar. Bir taraftan babasıyla ilgili sorunlarla boğuşurken bir taraftan yediği yaftayı üzerinden atmaya çalışacaktır.

O Kız’ın oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya (Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare), Cengiz Orhonlu (Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe (İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) rol alıyor.

O Kız yeni bölümüyle 28 Eylül Çarşamba Kanal D’de…