Ana sayfa TV Programları TRT1’in Kalk Gidelim dizisinin başrol oyuncusu yarışma programı sunucusu oldu

TRT1’in Kalk Gidelim dizisinin başrol oyuncusu yarışma programı sunucusu oldu

tarafından ker_def

Bir dönem TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan “Aileler Yarışıyor”, Ufuk Özkan’ın sunumuyla 11 Kasım 2020 Çarşamba gününden itibaren, haftanın her günü 21.00’de 360’ta izleyicilerle buluşacak. Kanal değiştiren programın başarılı sunucusu Ufuk Özkan’ın aynı zamanda Kalk Gidelim dizisinin de başrol oyuncusu olduğunu ve Seyfettin karakteri ile dizide yer almaya devam ettiğini hatırlatalım.

Yeni nesil yayıncılık anlayışı ile başarılı programlara imza atan 360;yenilenen programları ve yüzleriyle hayatın tüm renklerini ve seslerini ekrana taşımaya devam ediyor. 63 ülkede izlenme rekorları kıran “Aileler Yarışıyor”, ailenizin sunucusu Ufuk Özkan’ın renkli ve eğlenceli sunumuyla haftanın her günü 360 ekranlarında!

Günlük hayattan çok basit soruların sokaktaki 100 kişiye sorulması sonucu alınan en popüler cevapları bulmaya çalışan yarışmacılar, final etabında büyük ödülü kazanmak için yarışacak.

TRT1'in Kalk Gidelim dizisinin başrol oyuncusu yarışma programı sunucusu oldu 7

Eğlenceli anların yaşandığı kahkahalarla dolu “Aileler Yarışıyor” 11 Kasım 2020 Çarşamba gününden itibaren, haftanın her günü 21.00’de 360’ta!