Ana sayfa Dizi Haberleri TRT’nin yeni dizisindeki küçük sürprizi gören gülümsedi!

TRT’nin yeni dizisindeki küçük sürprizi gören gülümsedi!

tarafından zk zk

TRT1 ekranlarında yayınlanacak Şampiyon dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. Dizinin yeni sezonda ekrana geleceği öğrenildi.

Tolgahan Sayışman’ın başrolünde oynadığı dizinin küçük sürprizi ise Gülperi dizisinin sevimli oyuncusu Emir Özyakışır oldu. Gülperi’de Can karakterini oynayan küçük oyuncu, rolüyle çok sevilmiş ve başarılı oyunculuğuyla da konuşulmuştu. Emir Özyakışır, Şampiyon dizisinde Tolgahan Sayışman’ın oğlu Güneş’i oynayacak bu kez.

TRT'nin yeni dizisindeki küçük sürprizi gören gülümsedi! 7

Yapımını BSK Yapım’ın, yapımcılığını Başak Bingüller ve Çağrı Bingüller’in üstlendiği dizinin senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alırken yönetmen koltuğunda Ketche (Hakan Kırvavaç) oturuyor. Şampiyon; Kafkas lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı (Tolgahan Sayışman)’nın oğlu Güneş (Emir Özyakışır) için ringlere dönme mücadelesini konu alıyor.

Bir raunt daha!

Tolgahan Sayışman’ın ‘Kafkas’ lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı’na hayat vereceği ‘Şampiyon’ çok konuşulacak. Gelecek vadeden genç bir boksörken yaşadığı talihsiz olayla hayatı yerle bir olan Kafkas, kariyerini bırakıp ringlere veda etmişken yıllar sonra oğlu Güneş için yeniden ringlere çıkacak ve bir raunt daha diyecek.