Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk’a sürpriz oyuncu adayı! Çağatay Ulusoy’un çok yakından tanıdığı bir isim!

Süslü Korkuluk’a sürpriz oyuncu adayı! Çağatay Ulusoy’un çok yakından tanıdığı bir isim!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fırtınanın durulmadığı Süslü Korkuluk dizisinden yeni bir haber var. Buna göre dizi için yeni bir oyuncuyla daha görüşülüyor. Çocuk oyuncu olacak bu kişi Çağatay Ulusoy’un çok yakından tanıdığı bir isim.

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in paylaşacağı Süslü Korkuluk dizisi için yeni bir isimle daha görüşülüyor. Hazırlıkların son hız devam ettiği dizi için görüşülen kişi bir çocuk oyuncu. Emir Ali Doğrul isimli bu oyuncu Çağatay Ulusoy’un daha önce başrolünde yer aldığı ve yapımcılığını üstlendiği Kağıttan Hayatlar filmindeki rol arkadaşı.

Süslü Korkuluk’a sürpriz oyuncu adayı! Çağatay Ulusoy’un çok yakından tanıdığı bir isim! 8

Henüz 10 yaşındaki oyuncu Netflix’te yayınlandığı dönem çok büyük beğeni alan Kağıttan Hayatlar filminin çocuk oyuncusu. Doğrul filmde, bir kağıt toplayıcısı olan Çağatay Ulusoy’un sokakta bulduğu çocuğu oynuyordu. Doğrul, filmdeki performansıyla büyük alkış almış, izleyicileri gözyaşına boğmuştu.

Minik oyuncu Çağatay Ulusoy’la yeniden birlikte çalışmaya hazırlanıyor. Emir Ali Doğrul’la görüşmeler halen devam ediyor. Eğer anlaşma sağlanırsa yine Netflix’te yayınlanacak dizinin minik oyuncusu olacak.

Süslü Korkuluk’a sürpriz oyuncu adayı! Çağatay Ulusoy’un çok yakından tanıdığı bir isim! 9

Gündeme geldiği ilk günden bu yana sürekli bir sorunun yaşandığı Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy psikolojik rahatsızlığı olan babasına bakan bir terziyi canlandıracak. Esra Bilgiç de Çağatay Ulusoy’un gelinlik diktiği ve aşık olduğu kadına hayat verecek.

Dizinin başrolü için Alina Boz’un ismi geçiyordu. Ancak Boz son anda projede yer almaktan vazgeçti ve yerine Esra Bilgiç geldi. Hazırlıkları devam eden dizinin ne zaman sete çıkacağı henüz açıklanmadı. Süslü Korkuluk, Netflix’te izleyiciyle buluşacak.