Ana sayfa Müzik Tuğba Erdem yaz aylarında büyük atak yapacak!

Tuğba Erdem yaz aylarında büyük atak yapacak!

tarafından ker_def

Şubat ayında yayımladığı, sözü ve müziği kendisine ait olan “Seve Seve” isimli son single çalışması ile beğeni kazanan Tuğba Erdem, yakın zamanda aynı şarkının akustik versiyonuyla birlikte klibini , müzik dinleyicisiyle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Tuğba Erdem; “Şarkı yazmak, benim bütün stres ve sorunlarımı sanki alıp gidiyor. Şarkı ortaya çıkınca mutlu oluyorum. Üzüldüğüm bir olayın ardından, güzel bir şarkı yazdığımda, üzüldüğüme değdiğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu. Bugüne kadar romantik şarkılarla ilerleyen Tuğba Erdem; yaz aylarından itibaren daha hareketli şarkılar yayınlayacağını da sözlerine ekledi…

TUĞBA ERDEM Kimdir ?

Tuğba Erdem 1985 İstanbul doğumlu. 12 yaşında ailesiyle Almanya’ya taşındı. Solistlik yapan annesine özenerek, şarkılar yazmaya ve söylemeye başladı.Almanya’ya taşındıkları yıl, şan eğitimi ve piyano dersleri almaya başladı. Yıllardır şarkılar yazmaya ve sahne almaya devam ediyor. Aynı zamanda diğer mesleği olan güzellik uzmanlığını da devam ettiriyor.

Sözü ve müziği kendisine ait olan “Darmaduman” adlı ilk single çalışmasını 2019 yılının Ocak ayında yayımladı. Aynı şarkının Selim Topsakal imzalı remix versiyonunu yine 2019 yılının Mayıs ayında yayımladı.

2019 yılının Ekim ayında ise sözü ve müziği kendisine ait olan “Nerdesin” isimli single çalışmasıyla müzik severlerle buluştu. 2020 yılının Şubat ayında ise yine söz ve müziği kendisine ait olan “Seve Seve” adlı son teklisini yayımladı.