Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Telkök ile Berkay Hardal evliliği özendirdi!

Dilan Telkök ile Berkay Hardal evliliği özendirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılının Ekim ayında hayatlarını birleştiren ünlü oyuncu çift Dilan Telkök ile Berkay Hardal’ın samimi hallerini gören birçok kişinin sözleri aynı noktada buluşuyor: “Evliliği özendirdiniz.”

Sosyal medyada ikilinin neşeli ve sempatik hallerini paylaşan birçok hayranı onları görünce evliliğe özendiklerini ve böyle bir evliliklerinin olmasını arzu ettiklerini belirten yorumlar paylaştı.Özellikle de ikilinin youtube kanalı için yaptıkları ev sohbetleri çok beğenildi.

Berkay Hardal, en son imajını değiştirerek kısa saçları ile farklı bir görüntüye bürünmüştü. Koronavirüs salgını nedeniyle kendilerini karantinaya alan çiftin sosyal medyada paylaştığı görüntüler ise yine çok konuşuluyor.

Güvercin dizisinde izlediğimiz Dilan Telkök, youtube kanalında eşi ile yaptığı sohbet programındaki halleri ile bir hayli sempatik bulunmuştu. Berkay Hardal ile ne kadar uyumlu oldukları da bu programdaki görüntülerle ortaya çıkmıştı. İkilinin aşklarını özgürcü yaşaması da dikkat çekmişti.

Dilan Telkök ile Berkay Hardal evliliği özendirdi! 7

Birlikte rap söyleyen ikinin sempatik halleri beğeni üstüne beğeni aldı. Çifte nazar değmesinden korktuklarını belirten hayranları, “Aşırı iyisiniz, hep böyle kalın” diyerek de sevgilerini belirten yorumlar yapıyor. Çiftin rap söyledikleri hallerini videoda bulabilirsiniz.