Ana sayfa Dizi Haberleri Turgay Tanülkü ve Emir Benderlioğlu’ndan Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz övgüsü!

Turgay Tanülkü ve Emir Benderlioğlu’ndan Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz övgüsü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 6. sezonuna etkili başladı. Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı diziye yeni isimler de katıldı. En dikkat çeken iki isim ise Pelin Akil ile Engin Benli… Bu ikili hikayenin gidişatını da bir hayli etkileyecek isimler olarak dizide yer almaya başladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncuları, yeni sezon öncesi bir hayli heyecanlıydı. Dizide Şahin Ağa karakterine hayat vermekte olan Turgay Tanülkü, senaryonun önemine işaret etti. Ekipte tüm oyuncuların birbirlerine yardımcı olduklarını da belirten usta oyuncu, şu sözleri ile dizinin başarısının nedenini anlattı:

“İyi bir senaryo geliyor. Oyuncular öyle. Baştan da bir aile olmak bizdeki başrol oyuncuları da, diğer oyunculara destek oluyor. Hiç kimse burada birbirini ötekileştirmez. Birbirimizin oyunculuklarından etkileniyoruz ve de bir bütün ortaya çıkıyor. Bence başarı orada.”

Dizide Behzat Façalı karakterine hayat vermekte olan Emir Benderlioğlu, dizide kadına verilen önemin altını çizdi. Kadın karakterler dizide az sayıda olsa da, onlara sergilenen saygı kendini hemen hissettiriyor. Benderlioğlu, “Böyle bir dizide kadının bu kadar önemsenmesi ve güçlü bir rol oynaması bence çok önemli. Burası gerçekten bir aile” diye konuştu.

Emine karakterine hayat veren Sevil Akı, kendisini çok ayrıcalıklı hissettiğini belirtti. Oyuncu, “Çok güvende hissediyorum ama yine de o masada hep gözüm var. Bir gün olacak diye düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Dizinin oyuncuları ile yapılan röportajı videodan izleyebilirsiniz.