Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye yayını için gün sayan Disney Plus’ın tanıtımında yer alacak isimler belli oldu!

Türkiye yayını için gün sayan Disney Plus’ın tanıtımında yer alacak isimler belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından biri olan Disney Plus, 14 Haziran’da başlayacak yayını için gün sayıyor. Türk izleyicisine sunduğu uygun fiyatlı kampanyayla şimdiden milyonlarca üye edinen Disney Plus’ın tanıtım filminde yer alacak isimler de belli oldu.

Türkiye ‘de Netflix’e çok büyük bir rakip geliyor. Disney Plus’ın Türkiye’deki yayınının başlamasına neredeyse bir ay kaldı. Bugüne kadar Türkiye’nin en ünlü isimlerle “exclusive” anlaşmalar yapan Disney Plus, izleyicilere sunduğu uygun fiyatlı paketlerle şimdiden Netflix’e çok büyük bir rakip olmuş durumda.

Türkiye yayını için gün sayan Disney Plus’ın tanıtımında yer alacak isimler belli oldu! 7

Disney Plus için çekilecek tanıtım filmi de çok uzun süredir gündemde. Ancak filmde yer alacak oyuncuların isimleri henüz belli olmuştu. Bu isimler nihayet belli oldu ve açıklandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre platformun Türkiye’deki açılışı için çekeceği tanıtım filminde Halit Ergenç, Pınar Deniz, Can Yaman, Cansu Dere, Aras Bulut İynemli ve Hande Erçel yer alacak.

Tanıtım filminin nasıl olacağı herkes tarafından çok merak ediliyor. Disney Plus’ın Türkiye’de anlaşma yaptığı ilk isimler Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun tanıtım filmi kadrosunda yer almamasının sebebi de soru işareti oldu.

Disney Plus Türkiye’nin ilk yerli içeriği Engin Akyürek’in hikayesini yazdığı ve başrolünü paylaştığı Kaçış olacak. Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, hikayesini Engin Akyürek’in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Disney+’ın ilk Türk dizisi Kaçış’tan ilk teaser kısa süre önce izleyiciyle e buluştu. Dizinin etkileyici atmosferine dair ipuçlarının verildiği ilk teaser’da Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramı, dizinin başrolünde yer alan Engin Akyürek’in canlandırdığı Mehmet’in gözünden seyirciye aktarılıyor.

Disney Plus’ın ikinci dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri ise devam ediyor. Başrollerini Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı dizinin setinden görüntüler bir sır gibi saklanıyor. Yeni dizide Demet Özdemir bir gazeteciyi canlandıracak.