Ana sayfa Sosyal Medya Anne olmaya hazırlanan Demet Evgar bebeği için baby shower yerine anadolu geleneğini tercih etti!..

Anne olmaya hazırlanan Demet Evgar bebeği için baby shower yerine anadolu geleneğini tercih etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz mart ayında 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Levent Babataş ile evlenen oyuncu Demet Evgar, Anneler Günü’nde evinin bahçesinde ‘anneliğe geçiş kutlaması’ yaptı.

Son yıllarda moda olan baby shower yerine geçmişi çok uzun yıllar öncesine dayanan bir ritüeli tercih eden ünlü oyuncuyu yakın arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Bir çember oluşturarak yere oturan kadınlar ellerinde çiçekler, dillerinde dualarla; dünyaya gelecek olan bebeği neşe içinde çağırdı. Arkadaşları Demet Evgar’a satın aldıkları değil, kendi elleriyle ürettikleri hediyeleri verdi. Demet Evgar bu anları instagram hesabından yayınladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Demet Evgar (@temedragve)’in paylaştığı bir gönderi

Oyuncu paylaşımına, “Analığı, yaratımı; Mavi ile kız kardeşlerimle, şarkılarla, dualarla, masallarla, danslarla onurlandırdığımız günümüz kutlu olsuunnn” yazdı.

Demet Evgar’ın son yılların modası baby shower yerine, anneliği ve doğurganlığı onurlandıran kadim bir Anadolu geleneğini tercih etmesi dikkat çekti.

Anne olmaya hazırlanan Demet Evgar bebeği için baby shower yerine anadolu geleneğini tercih etti!.. 7

Oyuncunun, ritüele katılan kadın arkadaşları bebek için güzel temennilerini dile getirdi. Demet Evgar renkli aksesuvarlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Demet Evgar kilimlerde de bulunan ‘kalp’ ve ‘eli belinde’ motiflerini kınayla göbeğine çizdirdi.

Çok yakında kızını kucağına alacak olan Demet Evgar kızına hem en sevdiği şiir olan, hem de gözlerinin rengi olan ‘Mavi’ adını vereceğini açıklamıştı.