Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy’u bir gören bir daha baktı!..

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy’u bir gören bir daha baktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda adlı dizide Demet Özdemir ile partner olan oyuncu Buğra Gülsoy magazinle mesafeli duruşu olan genellikle işiyle gündemde olmayı tercih eden bir isim.

Ancak oyuncu zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla magazin basınının kadrajına giriyor. Buğra Gülsoy son instagram paylaşımıyla da adından söz ettirdi.

Spor yaptığı anlardan fotoğraf paylaşan oyuncu kaslı vücuduyla dikkat çekti. Buğra Gülsoy hayranları fotoğrafa kısa sürede yorum üstüne yorum yağdırdı. Fotoğrafa pek çok ateş emojisi bırakıldı.

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy'u bir gören bir daha baktı!.. 7

Bugüne kadar rol aldığı yapımlarda hem dram hem de romantik komedi türündeki başarısını kanıtlayan Buğra Gülsoy’un Disney Plus için çektiği Dünyayla Benim Aramda romantik komedi türünde bir yapım olarak öne çıkıyor.

Platformun Türkiye yayınının ikinci yerli dizisi olma ünvanını taşıyan Dünyayla Benim Aramda, MF Yapım imzalı bir dizi. Yönetmenliğini son yılların öne çıkan isimlerinden Hülya Gezer yapıyor. Senaryosunu ise çok konuşulan yapımlara imza atan Pınar Bulut kaleme alıyor.

Dizide Demet Özdemir “İlkin” isimli bir dergi yöneticisine,  Buğra Gülsoy ise İlkin’in oyuncu sevgilisi ‘Tolga’ karakterine hayat veriyor.  Dizide, İlkin’in Tolga’nın kendisine olan aşkını test etmek için kurduğu bir oyunla yaşananlar anlatılıyor.

Haftanur Sancaktutan İlkin’in ofiste beraber çalıştığı ‘Sinem’i, Zerrin Tekindor fotoğrafçı ‘Burçin’i, İbrahim Selim Tolga’nın menajeri ‘Cüneyt’i, Melisa Döngel ise dergi çalışanı ‘Ceren’i canlandırıyor. Metin Akdülger ise dizinin 5. bölümünde İlkin’in hayatına sürpriz bir şekilde giriyor.