Ana sayfa Sosyal Medya Uzun zamandır hayaliydi, Merve Boluğur sonunda gerçekleştirdi!

Uzun zamandır hayaliydi, Merve Boluğur sonunda gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılının Aralık ayı itibari ile Merve Boluğur hayranlarına bir sürpriz yaparak, youtube kanalını açtı.. Ünlü oyuncu “Merve Olmak” diye bir slogan da ortaya koydu ve hayranları ile artık dijital ortamlarda daha çok buluşacağını söyledi.

Peki neden youtuber olmaya karar verdi? Hürriyet gazetesine röportaj veren ünlü oyuncu, “Uzun zamandır hayal ettiğim bir projeydi ama biraz ertelemiştim” diyerek youtube konusunun kendisi için bir hayali gerçekleştirmek olduğuna vurgu yaptı.

Kendi içine yöneldiği bir dönem yaşayan oyuncu, youtube kanalı açmanın kendisine olan etkisini ise şu şekilde anlattı: “İçe yöneldiğim bir evreydi. Kendime “Keyif alabileceğim neler olabilir” gibi sorular sordum. İlk seçeneklerimden biri YouTube kanalı açmak oldu.”

3 yıldır ekranda olmayan Merve Boluğur, 12 yıl boyunca üst üste önemli projelerde rol aldı. Ancak bu süreçte çok yorulduğunu gören Boluğur, dinlenmek istediğini ve geri çekilmeyi uygun bulduğunu ifade etti.

Bu dönemde teklifler de alan oyuncu, yine de ekrana dönmek istememiş. Merve Boluğur, neden ekranda olmadığı ile ilgili soruyu şöyle yanıtladı:

“Teklifler aldım ama 18’den 30 yaşıma kadar aktif olarak oyunculuk yaptım. Bir dönem yorgunluk ve peş peşe işlerin vermiş olduğu bir sıkılma evresi yaşadım. İnsan işin ünlülük kısmında kendini biraz geri çekmek de istiyor.”

Kendi hayatını yaşamak için ekrandan geri çekildiğini ifade eden Boluğur, kendini geliştirdiği, kitap okuduğunu ve ailesiyle de daha sık vakit geçirdiğini ifade etti.

Oyuncu, “Bunun yanında insani boyutta kendimi gerçekleştirmekle alakalı birtakım süreçlerden geçtim. Meditasyon sayesinde kendimle ilgili enteresan şeyler keşfettim. İçimde meğer büyük bir güç varmış” diye konuştu.