Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu bu yıl da geleneği bozmadı! Sinem Kobal’ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı!..

Burçin Terzioğlu bu yıl da geleneği bozmadı! Sinem Kobal’ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Sinem Kobal ve Burçin Terzioğlu hem meslektaş hem de çok iyi dost iki isim olarak magazin basınında sürekli yer alan ünlü kadın oyuncular.

Yoğun iş tempolarından vakit bulduklarında sık sık birlikte vakit geçiren iki ünlü isim, zaman zaman sosyal medyada da birlikte fotoğraflarını paylaşarak dostluklarıyla hayranlarını mest ediyorlar.

Oyuncu Sinem Kobal, 14 Ağustos’ta 35 yaşına bastı. Burçin Terzioğlu da her yıl olduğu gibi bu yıl da yakın dostunun doğum gününü instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Burçin Terzioğlu bu yıl da geleneği bozmadı! Sinem Kobal'ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı!.. 9

Birlikte pek çok pozlarını yayınlayan Burçin Terzioğlu, “Kardeşim,dostum, yoldaşım sen olmasan yarım olurdum. İyi ki doğdun. Seni çok seviyorum” ifadelerini kullandı.  Sinem Kobal’da dostunun paylaşımının altına, ‘Seni çok seviyorum çok, kıymetlim” yazarak cevap verdi.

Burçin Terzioğlu bu yıl da geleneği bozmadı! Sinem Kobal'ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı!.. 10

İkilinin fotoğraflarına hayranları tarafından; ‘Çok seviyorum sizi ‘, ‘Dostluğunuz çok güzel, daim olsun hep’ ve ‘Ne kadar güzelsiniz şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Sinem Kobal’ın annesi Nuray Kobal’da kızının doğum gününü instagram hesabından yayınladığı küçüklük fotoğrafıyla kutladı. Nuray Kobal fotoğrafın altına; ‘Canım kızım iyikim’ notunu düştü.  Burçin Terzioğlu bu yıl da geleneği bozmadı! Sinem Kobal'ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı!.. 11