Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’ye dönmek için gün sayan Can Yaman, İtalya’da Türkiye’yi tanıtım atağında!

Türkiye’ye dönmek için gün sayan Can Yaman, İtalya’da Türkiye’yi tanıtım atağında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir yılı aşkın süredir İtalya’da yaşayan Can Yaman, yeni dizisinin çekimlerine katılmak üzere Türkiye’ye dönmek için gün sayıyor. Yaman, memlekete gelmeden hemen önce Türkiye-İtalya turizmine katkıda bulunmak için çekim gerçekleştirdi.

Can Yaman, Türkiye’yi İtalya’da tanıtmak üzere film çekimi gerçekleştirdi. Roma’da gerçekleştirilen çekimler İtalya’da Türkiye kültür ve turizmini tanıtmak amacıyla gerçekleştirildi. Bir yıldır bu ülkede yaşayan yakışıklı oyuncu adeta Türkiye’nin İtalya’daki turizm elçisi oldu.

Türkiye’ye dönmek için gün sayan Can Yaman, İtalya’da Türkiye’yi tanıtım atağında! 8

Can Yaman, Eylül ayında Viola Come II Mare isimli polisiye dizi için çekimlere başlamıştı. Dizinin çekimleri Roma ve Palermo’da gerçekleştirilmişti. Can Yaman’ın İtalya’da çektiği ilk dizi olan Viola Come II Mare’nin nisan ayında Canale 5’te yayınlanacak.

Yakışıklı oyuncu çok yakında Türkiye’ye gelecek. Disney Plus’la anlaşan Can Yaman, platform için çekilecek bir dizide başrolde yer alacak. Ay Yapım tarafından çekilecek dizinin nisan ayında sete çıkmasının beklendiği öğrenildi. Aslında hedefin daha erken tarihte sete çıkmak olduğu ancak Can Yaman’ın yoğun programı sebebiyle ancak vakit ayarlanabildiği belirtildi.

Türkiye’ye dönmek için gün sayan Can Yaman, İtalya’da Türkiye’yi tanıtım atağında! 9

Dizide Can Yaman’a, biri Türk diğeri yabancı iki kadın oyuncu eşlik edecek. Yabancı kadın oyuncunun dünyaca ünlü bir isim olacağı söyleniyor. Bu ünlü isimler için birkaç alternatifin bulunduğu, son kararın çok yakında belli olacağı belirtiliyor.

Can Yaman, Türkiye’de çekilecek Disney Plus dizisinin ardından yeniden İtalya’ya dönecek. Yakışıklı oyuncu İtalya’ya gitme sebebi olan ancak pandemi nedeniyle bir türlü başlayamayan Sandokan dizisinin çekimlerin başlayacak.