Ana sayfa Dizi İzle Tutku, Çocuklar Duymasın dizisinde kötülüklere başladı!

Tutku, Çocuklar Duymasın dizisinde kötülüklere başladı!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranında Tutku karakteri Çocuklar Duymasın dizisinin kurtarıcısı olmuştu. Kötülükleri ile anılan ve izleyicileri de sinir eden Tutku karakteri, reytinglerin yükselmesini sağlayarak, hedefi gerçekleştirmişti. Gelin İyigün’ün canlandırdığı Tutku, dizinin reytingleri düşünce yeniden ortaya çıktı. Bu sefer Tutku ile birlikte Gece karakteri dizinin reyitngini artırmak için çalışmalara başladı.

Çocuklar Duymasın dizisinin 74. Bölümü 28 Mart Perşembe akşamı ekrana geldi. Tutku’nun Zeynep ile planı dikkat çekiciydi. Videodan bu sahneyi izleyebilirsiniz. Detaylar ise haberimizin devamında.

Haluk’tan sonra Zeynep’i de Meltem’den ayırmayı kafasına koyan Tutku, bu uğurda ilk tehlikeli hamlesini yapıyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölümde, Tutku’nun bitmek bilmeyen hırslarına bir yenisi daha ekleniyor. Haluk ve Meltem’i ayıran Tutku, şimdi de Zeynep’i hedefine alıyor. Gece ile iş birliği yapan Tutku, herkesi korkutan bir plan yapıyor. Zeynep, bir anda ortadan kayboluyor. Bu durum Haluk ve Meltem arasındaki bağların tamamen kopmasına neden oluyor. Haluk, Meltem’in Zeynep’i koruyamadığını ve bundan sonra onu yanına alacağını söylüyor. Duydukları karşısında şok olan Meltem ise asla buna izin vermeyeceğini söylüyor ancak Haluk geri adım atmıyor… Peki Zeynep’in velayeti kimde kalacak?