Ana sayfa Dizi Fragmanları Tutunamayanlar 5.bölümünden 2. fragman yayınlandı!

Tutunamayanlar 5.bölümünden 2. fragman yayınlandı!

tarafından ker_def

Tutunamayanlar 5.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan dizinin yeni bölümünü 11 Şubat Salı günü izleyebilirsiniz. Absürt komedi olarak öne çıkan diziye tutkulu olan önemli bir kitle oluştu.

Zafer Algöz’in canlandırdığı İlham Perisi İlhan’a gülen ve her sahnesini heyecanla bekleyen önemli bir izleyici grubu bulunuyor. Ece Ceşmioğlu ve Doğu Demirkol’un da başrollerinde yer aldığı yapım TRT1’in farklı işlerinden birisi olarak dikkat çekiyor. İşte Tutunamayanlar 5.bölümden 2. fragman:

Yapımcılığını İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in üstlendiği, senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun oturduğu 80 dakika olarak planlanan absürt komedi dizisi “Tutunamayanlar”, her salı saat 20.00’de TRT 1’de.

Son yılların parlayan yıldızlarından Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide, usta oyuncu Zafer Algöz ile birlikte Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi iddialı isimler yer alıyor.