Ana sayfa Dizi Haberleri Tutunamayanlar Çevrimiçi tam kendini buldu, TRT’nin kararı şoke etti!

Tutunamayanlar Çevrimiçi tam kendini buldu, TRT’nin kararı şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayının ortasında TRT, kurumsal bir karar alarak tüm yapımları durdurdu. Setlerde çalışmalar durunca da yayını kaliteli içeriklerle doldurma telaşı ortaya çıktı. Jet Sosyete’nin evden dizi çekme adımının ardından Ev Yapımı ile Seksenler oyuncuları yeni bir konsept ile TRT1 ekranına geldi. Kalk Gidelim dizisi de aynı yoldan yürüdü ve Kalk Gidelim Eve bölümleri yayınlanmaya başlandı.

İşte bu ortamda Tutunamayanlar dizisi, kadrosundaki etkili oyuncuların da katkısıyla fark yaratabilirdi. Tutunamayanlar Çevrimiçi olarak yeni bir konsept ile yayın hayatına devam eden dizi, izleyicilerden de olumlu dönüşler aldı. Doğu Demirkol’un stand up başarısını diziye yansıtması ile yeni konsept tuttu ve 6 bölüm su gibi akıp geçti.

Tutunamayanlar Çevrimiçi tam kendini buldu, TRT'nin kararı şoke etti! 8

Ancak Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisi 6. bölümüyle birlikte 2 Haziran Salı akşamı sezon finali yaptı. İzleyiciler bu durum karşısında hem şaşkın hem de üzgün…

Yeni konseptin ilk bölümleri deneme ve tecrübe kazanma süreciydi. Ancak 6. bölüm gerçekten en çok sevilen bölüm oldu.Çünkü hem ekip işe alışmış hem bu tecrübe ile ortaya çok iyi bir çıkmıştı.

Sosyal medyada Tutunamayanlar Çevrimiçi izleyicileri, bugüne kadar ki en güzel bölümün sezon finali olduğunu belirten birçok yorum yaptı.

Tutunamayanlar Çevrimiçi tam kendini buldu, TRT'nin kararı şoke etti! 9

Ancak tam da dizinin yeni konseptinin tuttuğu bu ortamda, TRT1’in pandemi döneminde ortaya koyduğu yeni yaklaşımın tam da meyvelerinin alındığı ortamda, dizi sezon finali yaptı.

Tutunamayanlar Çevrimiçi hayranları bu kararın hiç de iyi olmadığını, tam da dizinin bağımlılık yapacağı bir zamanda yayına ara verdiğini belirterek itirazda bulunuyor.

Sosyal medyaya yansıyan bu izleyici itirazları, geri dönüşü sağlamayacak. Ancak TRT1’in iyi başladığı ve doğru adımlar attığı bir çabanın meyvelerini tam olarak alamadan sezon finali yapması, iyi bir strateji olmadı.