Ana sayfa Kadın Haberleri Mahsun Kırmızıgül, Biran Damla Yılmaz’ın hayatının bir haftasında kabusu olmuş!

Mahsun Kırmızıgül, Biran Damla Yılmaz’ın hayatının bir haftasında kabusu olmuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahsun Kırmızıgül’ün 2019 yılında yaptığı Mucize 2 Aşk isimli filminde Biran Damla Yılmaz da başrolde yer alarak herkesi şaşırtan bir performans sergilemişti. Filmde Mızgin karakterini canlandıran oyuncu, şive konusunda büyük zorluk yaşamış.

Projede yer almayı çok arzu ettiğini ve bunun için zorluklara katlandığını ifade eden Biran Damla Yılmaz, Mızgin karakteri için büyük çaba harcadığını anlattı. Mahsun Kırmızıgül, şive ile ilgili çalışmak için Biran Damla Yılmaz’ı çağırdığında ise ünlü oyuncu, büyük şok yaşadı.

“Karşımda şive yapıyor, ben tekrarlamaya çalışıyorum. ‘Yok o öyle değil, böyle yapacaksın’ diyor. Sonra ‘Ben ne yapayım, İstanbul’da doğmuşum, İstanbul’da yaşamaya devam ediyorum. Hayatımda gırtlağımı kullanmamışım. Papağan mıyım ben, ağzımdan hemen çıkacak’ dedim. Onu söyledikten sonra bende dank etti. Madem istedin, pes etmeyeceksin.”

1 hafta boyunca evde çalışmalar yaptığını anlatan Biran Damla Yılmaz, adeta kendisini eve kapatmış. Kulaklık takıp filmleri izlediğini ifade eden oyuncu, bir de Mahsun Kırmızıgül’ün attığı ses kaydını sürekli dinleyerek 1 haftayı geçirdi.

Mahsun Kırmızıgül, Biran Damla Yılmaz'ın hayatının bir haftasında kabusu olmuş! 7

Yılmaz, “Düşünsene uyanıyorsun, yatana kadar kulağında Mahsun Kırmızıgül’ün şive yaparken ki sesi” diye konuştu. O dönemin kendisi için zor geçtiğini ifade eden Biran Damla Yılmaz, “O 2 hafta olamazdı” diyerek, zor katlandığını itiraf etti.

Mahsun Kırmızıgül’ün çok iyi bir insan olduğunu ifade eden Biran Damla Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kendi hayatımın içine kadar girmiş olması… ‘Bunu ben ikinci haftaya çıkartamam, bunu bir haftada çözmeliyim’ dedim.”

Film çalışmalarında çok eğlendiğini vurgulayan Biran Damla Yılmaz, bunun da kendisini projeye bağladığını sözlerine ekledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.