Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eda Ece büyüdükçe, tavırları çocukluk haline dönüyor!

Eda Ece büyüdükçe, tavırları çocukluk haline dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGaztesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu, İkizler burcu ve çocukluğunda da bir hayli yaramaz, her yeri karıştıran, kendi kalıbına sığamayan bir yapıdaydı.

2 ablası bulunan Eda Ece, Elele Dergisi’ne yaptığı açıklamada, yıllar içinde kendisine duvarlar koyarak çocukluk hallerinden çıktığını ancak oyunculuk yaparak yeniden eski hallerine geri dönme fırsatı bulduğunu söyledi.

Eda Ece, hem çocukluk dönemi hakkında şu bilgileri verdi: “İkizler burcu çocuğu olarak, doğduğumdan beri renkli ve sosyal bir çocuktum. İki ablayla büyüdüm ben. Annem bizi ayakkabı almaya götürdüğünde ayakkabıcının taklidini yapmamdan tutun da; ‘Problem Çocuk’ filmindeki gibi ablalarımın doğum gününü sabote etmeye kadar giden, kalıbına sığmaz, açık enerjili bir çocuktum.”

Eda Ece büyüdükçe, tavırları çocukluk haline dönüyor! 7

Oyuncu, aktif bir çocukluk döneminin ardından zaman içinde, kalabalıklara girdikçe kendine sınırlar koydu. Yasak Elma dizisinde de olduğu gibi oyunculuk mesleği ise Eda Ece’yi yeniden eskiye döndürmeye başladı.

Ünlü oyuncu diyor ki, “Tabii insan büyüdükçe, kalabalıklara girdikçe kendini sansürlüyor, limitliyor. Dolayısıyla ben de sınırlar, perdeler, duvarlar koydum büyüdükçe. Ancak oyunculuk serüveni bunu aşmamı, eskiye dönmemi sağladı.”