Ana sayfa Dizi Haberleri Tutunamayanlar dizisinin reytingleri çok şaşırttı!

Tutunamayanlar dizisinin reytingleri çok şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Leyla ile Mecnun dizisinden sonra TRT1 yeni bir absürd komedi yapımı ile izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin ilk bölümü 7 Ocak Salı akşamı ekranda yerini aldı. 60 dakika olarak izleyucilerle buluşan Tutunamayanlar dizisinde Ece Ceşmioğlu ile Doğu Demirkol başrolde buluştu.

Dizinin diğer isimleri ise; Zafer Algöz, Yeliz Kuvanci, Bora Akkaş, Şinasi Yurtsever, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız olarak sıralanıyor… Dün akşam twitter ortamında da büyük ilgi gören, TT listesine giren Tutunamayanlar dizisi hem çok beğenildi hem de çok eleştirildi.

Diziyi absürd komedi sevenler beğendiklerini dile getirdi. Daha büyük beklentisi olan ve daha eğlenceli, komik bir yapım bekleyenler ise eleştirilerde bulundu.

Reytingler de ortaya çıktı. Tutunamayanlar ekrana iyi bir başlangıç yaptı. Zira karşısında hiçbir dizinin yeni bölümü yoktu. Tutunamayanlar bu fırsatı iye değerlendirdi ve hem AB hem de ABC1 kategorilerinde 2. sırada kendisine yer buldu. Totalde ise yapım 6. sırada bulunuyor.

Dizi en iyi reytingi AB grubunda 7.63 ile alırken, ABC1’de 6.56’lık bir oran yakaladı. Total reytingi ise 4.80 olarak geldi. Bu rakamlar dizinin çok iyi bir başlangıç yaptığına işaret ediyor.

Yönetmen Osman Nail Doğan twitter hesabından yaptığı paylaşımda eleştirileri dikkate alacaklarını belirten mesajıyla izleyicilerin tüm yorumlarını takip ettiklerini belirtti.

Tutunamayanlar dizisinin reytingleri çok şaşırttı! 7

Osman Nail Doğan, şu mesajı verdi: “Öncelikle ekibimi tebrik ediyorum. İzleyenlerin eleştirilerini okudum, yorumları dikkate alacağımız yeni bölümlerde görüşmek üzere ????
Total / 6 / 4.80
Ab / 2 / 7.63
Abc1 / 2 / 6.56”