Ana sayfa Dizi Haberleri Tutunamayanlar neden Leyla ile Mecnun dizisi gibi olamadı!

Tutunamayanlar neden Leyla ile Mecnun dizisi gibi olamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Tutunamayanlar dizisi, ilk 13 bölümlük dönemi geride bıraktı.Dizinin stok bölümleri 14 Nisan Salı akşamı itibariyle bitti. 21 Nisan’dan itibaren ise Tutunamayanlar Çevrimiçi olarak devam edecek.

Ne yönetmen, ne kameraman ne de bir başkası set arkasında yok.Oyuncular evlerinden kendilerinin çekeceği videolarla yeni konsept oluşturuldu. Bu yeni konsept tutacak mı merak ediliyor. Ece Ceşmioğlu, Doğu Demirkol, Zafer Algöz, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Arda Kural gibi isimleri buluşturan dizinin yeni versiyonun ilk fragmanı yayınlandı. Videoda bulabilirsiniz…

Tutunamayanlar dizisine yönelik en önemli eleştiri konusu Leyla ile Mecnun havası yakalamaya çaba harcaması ama bunu bir türlü başaramaması. Absürt bir komedi dizisi olan Tutunamayanlar, TRT1 ekranında başarılı performanslar sergiliyor ama Leyla ile Mecnun’un o müthiş aurasını yakalayamıyor.

Dizi ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumlar da bu yönde. “Leyla ile Mecnun gibi olmuyor bir şeyler eksik ama ne ben de bilmiyorum” diyen bir izleyici Tutunamayanlar’ın beklediği o absürt noktasından uzak görüyor. Bir başka dizi izleyicisi ise, “Dizinin en büyük sorunu karakterlerin etrafa dağılması, bütünlük yok. Bu durumun neticesi olarak da Leyla ile Mecnun’daki o hava yakalanamadı, hepsi bu” diyerek durumu özetlemekte.

Demet Akalın ile İbrahim Tatlıses’in klip sahnesini bu sefer Tutunamayanlar dizisi denedi. Argo ifadelerin de yer aldığı bu sahne sosyal medyada da büyük dikkat çekti.