Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar dizisinin Timur’u Mehmet Yılmaz Ak sevdiği kadına ciğerini verir miydi?

Bahar dizisinin Timur’u Mehmet Yılmaz Ak sevdiği kadına ciğerini verir miydi?

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, Yargı isimli dizideki Savcı Pars gibi güçlü bir erkek karakterinin ardından, doktor ama karar vermekte sorun yaşayan Timur isimli yepyeni bir karakter ile Bahar dizisinin başrolünde yer alıyor.

Pars ile Timur arasında çok büyük farklar var. Birisi çok güçlü bir kişilik olabilir iken, diğeri ise ne yapacağını bilmeyen, karar vermekte zorlanan ve kendinden emin olmayan tavırlar sergiliyor.

Her iki karakteri de çok güçlü bir şekilde canlandıran ve yetenekleri ile herkesi şaşırtan Mehmet Yılmaz Ak, dizinin izleyicilerinin aklını kurcalayan, “Ciğerini eşine verir misin?” sorusunu yanıtladı.

Episode dergisindeki açıklamasında Mehmet Yılmaz Ak, dizideki Timur karakterinin tam zıttı birisi olduğunu ortaya koyarken, oyuncunun şu sözleri dikkatlerden kaçmadı:

“Bütün ilişkilerde alma-verme dengesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Ben öyle bir durumda kalsaydım zaten kalbimi vermiştim, ciğerimi de verirdim.”

Bahar dizisinin bir uyarlama yapım olmasına rağmen, yeni bir yorum ile izleyicilere sunduklarının altını çizen ünlü oyuncu, bu kadar çok sevilmesinin altında yatan nedenlerden birisinin de bu yeniden yorumlama halinin olduğunu söyledi.

Böyle bir işin içinde olduğu için gurur duyduğunu anlatan Mehmet Yılmaz Ak, seyirciye ve sektöre Bahar dizisinin önemli katkılar yapmakta olduğunu düşünüyor.