Ana sayfa Sosyal Medya Tuvana Türkay’dan iyilik dolu mesaj, Şükran Ovalı podyumda gibi, Meriç Aral Mars retrosundan dertli!

Tuvana Türkay’dan iyilik dolu mesaj, Şükran Ovalı podyumda gibi, Meriç Aral Mars retrosundan dertli!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen ve başarılı oyuncuları Şükran Ovalı, Meriç Aral ve Tuvana Türkay, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çektiler. Üç ünlü kadın, instagram’da hayranlarının, takipçilerinin ilgisine mazhar olan paylaşımlarıyla beğeni aldılar.

Tuvana Türka, yaklaşan doğum günü nedeniyle takipçilerine bir duyuru yaptı. Son günlerde pek çok ünlü ismin kendilerine hediye göndermek yerine bir hayır kuruluşunu işaret ettiğine tanık oluyoruz.

Tuvana Türkay da 3 Ekim’deki doğum günü için hayranlarından bir iyilik istedi… Oyuncu, kendisine hediye göndereceklere Türk Kanser Derneği’ni işaret etti.

İşte Tuvana Türkay’ın paylaşımı…

Sevgili Ailem ve Dostlarım
3 Ekim benim doğum günüm. Sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum. Sizlerden iyilik istiyorum ???????? @iyilikpaylas sosyal bağış platformu üzerinden @turkkanserdernegi için bir kampanya açtım. Büyük, küçük fark etmeksizin yapacağınız bağışlar ben çok sevindirecek. Kanser hastası çocuklarımızı, arkadaşlarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince destek olalım. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.

Tuvana Türkay'dan iyilik dolu mesaj, Şükran Ovalı podyumda gibi, Meriç Aral Mars retrosundan dertli! 9

Şükran Ovalı ise geçtiğimiz hafta Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak rol almıştı. Bir süredir ekranlarda olmayan oyuncunun hayranları, onu konuk da olsa bir dizide izlemekten mutlu oldu. Şükran Ovalı’nın yeni sezonda Evlat isimli oyunla tiyatro sahnesine çıkacağı duyulmuştu. Ancak bir dizide oynayıp oynamayacağı henüz bilinmiyor…

Bahçesinde beyaz elbisesiyle bir fotoğrafını paylaştı oyuncu ama adeta bir podyumda yürüyor gibiydi…

???? ???? @muhsinakgun ????????

Tuvana Türkay'dan iyilik dolu mesaj, Şükran Ovalı podyumda gibi, Meriç Aral Mars retrosundan dertli! 10

Söz dizisindeki Bahar karakteriyle hafızalara kazınan Meriç Aral, şimdilerde tv8’in çok konuşulan Kırmızı Oda dizisinde oynuyor. Meriç Aral’ın ise başı Mars Retrosu ile dertte anlaşılan! Oyuncu, yayınladığı paylaşımına İngilizce olarak “Mars retrosu 2020’de Şimdiye Kadar Nasıl Kurtuldum” notunu düşmüş…

How i survived mars retrosu 2020 so far????????????‍♀️⭐️

Tuvana Türkay'dan iyilik dolu mesaj, Şükran Ovalı podyumda gibi, Meriç Aral Mars retrosundan dertli! 11