Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisi ilk bölümüyle reytinglerde hayal kırıklığı oldu, Hayat Bugün dizisi daha şanslıydı!

Tuzak dizisi ilk bölümüyle reytinglerde hayal kırıklığı oldu, Hayat Bugün dizisi daha şanslıydı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 19 Ekim çarşamba akşamı iki yeni dizi izleyicilerle tanıştı. TV8 ekranında yayınlanan Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin başrolünde yer aldığı Tuzak dizisi heyecanla beklenen projelerden birisiydi.

Aynı zamanda Show TV ekranında da yeni doktor dizisi Hayat Bugün ilk sınavını verdi. Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel ve Hande Doğandemir gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri, çok iyi olmasa da Tuzak dizisine göre daha iyi geldi.

Tuzak dizisi ilk bölümüyle reytinglerde hayal kırıklığı oldu, Hayat Bugün dizisi daha şanslıydı! 8

Kuruluş Osman dizisinin yine tüm kategorilerde birincilikleri topladığı ama biraz da düşen reytingleri ile dikkat çektiği çarşamba akşamı, iki yeni dizinin performansı beklentilerin altında kaldı.

Hayat Bugün dizisi tüm kişilerde dokuzuncu, AB grubunda yedinci ve ABC1’de ise altıncı olabildi. Elde edilen reytingler ise ABC1 dışında ortalamanın altında gerçekleşti.

Tuzak dizisinde ise tüm kategorilerde ortalamanın bir hayli altında reytingler elde edildi ve bu bir hayal kırıklığı olarak dikkatleri çekti. Dizi tüm kişiler kategorisinde on ikinci olurken, AB’de sekizincilik ve ABC1’de ise onunculuk elde edildi.

Kanal D’de yayınlanan O Kız dizisi tüm kategorilerde de ortalamanın altında reytingler almış olsa bile, oranlar fena değildi. Dizi tüm kişiler ve ABC1’de yedincilik elde ederken, AB’de ise beşinci sırada bulunuyor.

Tuzak dizisi ilk bölümüyle reytinglerde hayal kırıklığı oldu, Hayat Bugün dizisi daha şanslıydı! 9

Gecenin Ucunda dizisi de reytingler noktasında Star TV’nin beklentilerinin altında kalmaya devam ediyor. Dizi tüm kişilerde sekizinci, AB’de altıncı ve ABC1’de ise dokuzuncu sırada yer aldı.

Bir Peri Masalı dizisi hiçbir kategoride ilk 10 program arasında yer alamayarak günün en düşük oranlarını elde eden dizi olarak öne çıktı.