Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz hayranları isyanda, Bir Peri Masalı dizisi finale doğru yürümüyor adeta koşuyor!

Alina Boz hayranları isyanda, Bir Peri Masalı dizisi finale doğru yürümüyor adeta koşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Bir Peri Masalı dizisi ile Alina Boz yeniden ekranlara dönüş yaptı. Hayranları uzun süredir oyuncunun yeni projesini bekliyordu ve ilk 4 bölüm sonunda elde edilen reyting sonuçlarına bakıldığında ise dizinin çarşamba rekabetinde en düşük oranları elde eden yapım olduğu gözüküyor.

Alina Boz ile Tarık Emir Tekin’in başrollerinde yer aldığı dizi, bulduğu para ile bir anda hayatı değişen Zeynep isimli karakterin yaşadıklarını anlatıyor. Ancak Alina Boz hayranları gelen reytingleri görünce adeta büyük bir hayal kırıklığı ve erken final endişesi yaşıyor.

Kuruluş Osman, O Kız, Gecenin Ucunda dizileri ile rekabette zorlanan Bir Peri Masalı, bu hafta Tuzak ile Hayat Bugün dizilerinin de başlaması sonrasında izleyici kaybetti. Bu kayıplar da Fox TV’nin pek hoşuna gitmeyecektir.

Bir Peri Masalı dizisinin ortalama oranların çok altına düşen reytingleri ile ekranda uzun süre kalması pek de mümkün değil. Fox TV’nin diziye ne kadar şans tanıyacağı merak edilirken, daha önce 5. bölümde final yapılan birçok dizi hatırlıyoruz.

Dizinin dördüncü bölümü ilk 10 program arasında bile yer alamadı. Tüm kişiler kategorisinde on üçüncülük elde eden dizi, AB ve ABC1 gruplarında ise on ikinci sırada yer aldı.

Alina Boz hayranları, Bir Peri Masalı’nın hemen harcanmaması gerektiğini, dizinin başka bir güne alınarak devam ettirilmesini bekliyor. Cumartesi günleri dizinin yayınlanabileceğini düşünen dizi hayranları, şayet böyle bir değişiklik yapılır ise reytinglerin daha iyi olabileceği düşüncesini sosyal medyadan paylaşıyor.

Fox TV’nin çok yakın bir zaman içinde dizi ile ilgili bir karar alması bekleniyor. Bu kararın erken final mi yoksa gün değişikliği mi olacağı ise merakla bekleniyor.