Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin Arap uyarlaması geliyor!

Yasak Elma dizisinin Arap uyarlaması geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 6. sezonuyla Fox TV ekranlarının sevilen yapımı olmayı sürdüren Yasak Elma dizisi, ilk sezonun ardından büyük değişim geçirerek dram türünden absürt komedi hikayesine dönerek izleyicinin her hafta şoka uğradığı ve kahkahalarla izlediği bir yapım oldu. Türkiye’nin dışına taşan ünü, Yasak Elma dizisinin efsane tv yapımlarından birisi olma yolunda ilerlemesini sağlıyor.

Başrollerde yer alan Eda Ece ve Şevval Sam, ilk bölümden itibaren dizinin ana karakterleri oldular. Ancak Talat Bulut’un da yer aldığı ilk iki sezonun ardından dizide büyük değişimler yaşandı ve pek çok oyuncu gelip gitti Yasak Elma’dan…

Her bölümüyle izleyenlere ekran başında kahkaha tufanı yaşatan bir yapım olmayı sürdürüyor Yasak Elma. Pazartesi akşamları yayınlanan ve Med Yapım imzasını taşıyan Yasak Elma’nın bu sezon son sezonu olması bekleniyor. Bu arada önümüzdeki günlerde dizinin Arap versiyonunun çekilmesi de gündemde.

Yasak Elma dizisinin Arap uyarlaması geliyor! 7

Bu konuyla ilgili olarak ilk bilgileri Sina Koloğlu dile getirdi. TV eleştirmeni ve köşe yazarı olan Sina Koloğlu, twitter hesabından verdiği bilgilerle ilginç gelişmeleri gündeme getirdi!

Ay Yapım ile Med Yapım’ın, MBC Group ile anlaşmasının ardından Türk dizilerinin hızla Arap versiyonlarının çekilmeye başlandığı bilgisini paylaşan Sina Koloğlu, ilk olarak Güllerin Savaşı dizisinin Arap versiyonunun çekildiğini belirtiyor. İstanbul’da başlayan ve Beyrut’ta devam eden çekimlerde Arap oyuncuların rol aldıkları versiyonun ardından da Sadakatsiz dizisinin Arap uyarlamasının çekimine geçileceğini belirtiyor Sina Koloğlu.

MBC’nin Mena bölgesindeki en önemli dijital platformu Shahid’te yayınlanacak olan bu iki dizinin ardından pek çok Türk yapımı dizinin uyarlamasının çekileceğini de belirten Sina Koloğlu, duyumlarına göre sıradaki uyarlamanın Yasak Elma olduğunu ifade etmekte.