Ana sayfa Dizi Fragmanları Tuzak dizisinde Ceren’in huzur bulduğu yer Umut’un yanı

Tuzak dizisinde Ceren’in huzur bulduğu yer Umut’un yanı

tarafından ker_def

tv8 ekranında perşembe akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Tuzak dizisinde Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisi başarılı performansları ve güçlü uyumları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Dizinin hikayesi ilgi görürken, reytinglerin düşük gelmesi ise üzücü bir durum olarak devam ediyor.

Yapımcılığını ACUNMEDYA ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, senaryosunu ise; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı Tuzak 15. bölümüyle Perşembe akşamı TV8’de.

Tuzak dizisinin 15.bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. İşte detaylar: Demir (Talat Bulut), Mete’yi (Yağız Can Konyalı) tutuklanmaması için gizli bir eve gönderir. Umut (Akın Akınözü) Demir’e, Mete’yi yurt dışına kaçırabileceğini söyleyerek nerede olduğunu öğrenir.

Demir, hem art arda yaşadığı durumların etkisiyle, hem de Mete olayının ardından Umut’a hiç olmadığı kadar güvenmeye başlar. Meral, Umut’un Mete’yi polise teslim edeceğini düşünerek yerini öğrenmesinden tedirgin olur. Hemen ardından Meral, Umut’tan Mete’yi kurtarmasını ister ve kurtarmaması halinde de bildiği her şeyi Demir’e anlatmakla tehdit eder.

Umay (Eylül Su Sapan) ve Şeker, haber merkezi ve sosyal medya üzerinden Mete’nin fotoğraflarını paylaştırır. Böylelikle herkes Mete’nin polisten saklanan bir kaçak olduğunu öğrenir. Mahir’de (Emir Benderlioğlu), bütün olup bitenleri haberlerden görür ve yardım etmek için tekrar eve döner. Mahir’in dönüşü Umut’u daha da güçlendirerek aileyi kenetlendirir.

Aynı zamanda da Gülce, Mahir’in gerçek kimliğinin “Umut Yörükoğlu” olduğuna inanmaz ve iz sürmeye devam eder. Bu sırada da Demir, Güven (Rıza Kocaoğlu) ve Ali’nin (Onur Durmaz) aynı koğuşta kaldığını öğrenir ve Halil aracılığıyla Ali’ye zarar verdirtir.

Ceren (Bensu Soral) açısından süreç daha da zorlaşır. Bir tarafta annesinin Umut’a olan Mete baskısı, diğer taraftandan da babasıyla Mete üzerinden yaşadığı duygusal yüzleşme onu fazlasıyla yıpratır. Bu süreçte Ceren’in kendini tek ait ve huzurlu hissettiği yer Umut’un yanıdır. Umut’ta, Ceren’in güne gebe bırakılmış mutluluğunu ve zedelenmiş huzurunu yeniden diriltmek için çok kıymetli ve manevi bir adım atar.

“Tuzak” Perşembe akşamı TV8’de.