Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisinin haftalarca süren zirve keyfini Yalı Çapkını bozdu! Kızılcık Şerbeti ise haftanın sürprizi!

Tuzak dizisinin haftalarca süren zirve keyfini Yalı Çapkını bozdu! Kızılcık Şerbeti ise haftanın sürprizi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Haftalık reyting karneleriyle diziler, ekranın öne çıkan yapımları olarak kanalların yüzünü güldürüyor. Pek çok reyting rekortmeni dizi, aynı zamanda sosyal medyanın da dilinden düşmüyor. Ancak tabii kimi zaman reyting oranlarıyla aynı doğrultuda olmayan sosyal medya karşılığı da oluşmakta.

Bazı platformların ölçümlemelerine bakılarak, reytingi yüksek olsa bile sosyal medyada günlük ya da haftalık konuşulma oranları düşük diziler de var. Ancak Star TV’nin Yalı Çapkını, bu dizilerden farklı olarak sosyal medyada da çok konuşulan bir yapım.

Tuzak dizisi ise tam tersi bir durum yaşamakta! Önce Çarşamba, sonra Perşembe ve depremle birlikte verilen iki haftalık aranın ardından da Cuma akşamları yayınlanmaya başladı Tv8’in Tuzak dizisi. Bensu Soral ve Akın Akınözü başrolüyle ekranlara gelen yapım, ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi. Ancak yurt dışı satışlarının iyi gitmesi sebebiyle, devam etmekte. Planlananın 26 bölüm sürmesi olduğu konuşuluyor. 2. sezonda devam eder mi bir netlik yok.

Tuzak dizisinin haftalarca süren zirve keyfini Yalı Çapkını bozdu! Kızılcık Şerbeti ise haftanın sürprizi! 9

Fakat dizi, ilginç bir şekilde reyting tablosunda ilk 10’a girmeyi hiç başaramasa da sosyal medyanın gündeminde hep üst sıralarda yer aldı! Bunun en büyük nedenlerinden birisi de Akın Akınözü’nün yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine sahip olması olarak görülüyor.

Dizinin yayınlanmaya başladığı günden beri sosyal medyada haftanın en çok konuşulan yapımları arasında zirvede yer aldığı görülüyor. Bu konuda çok fazla rakip tanımıyordu dizi! Ancak son haftalarda Yalı Çapkını dizisinin öne geçmeye başladığı görülmekte…

Tuzak dizisinin haftalarca süren zirve keyfini Yalı Çapkını bozdu! Kızılcık Şerbeti ise haftanın sürprizi! 10

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle dizi setlerinin ve yayınlarının durması nedeniyle iki haftadır ekrana hiç bir dizi gelmiyordu. Geçtiğimiz haftada yavaş yavaş dizilerin yayınları başlamıştı. Adba.tv tarafından 20-26 Şubat haftasında yapılan ölçümlemeye göre Yalı Çapkını dizisi, sosyal medyada Tuzak dizisinin önüne geçmiş görünüyor!

Haftalarca ilk sırayı kimseye kaptırmayan dizi, Yalı Çapkını dizisine koltuğu kaptırdı! 38 bin 700 ileti ile Cuma akşamları yayınlanan Star TV’nin Yalı Çapkını dizisi sosyal medyada en çok konuşulan yapım oldu! Tuzak dizisi de 19 bin 100 ileti ile ikinci sırada.

Tuzak dizisinin haftalarca süren zirve keyfini Yalı Çapkını bozdu! Kızılcık Şerbeti ise haftanın sürprizi! 11

Cuma akşamlarının bir başka dizisi Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti ise iki diziyi takip ediyor! 3. sırada yer alan Kızılcık Şerbeti’nin sosyal medyada konuşulma oranı da Tuzak dizisine yakın. 14 bin 800 ileti ile Kızılcık Şerbeti de ilk 3’te yer almayı başarmakta son ölçümde.

Survivor 2023’ün ardından Yargı dizisi de 5. sırada yer almakta. Yürek Çıkmazı, Emanet, Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizileri de ilk 10 listesinde yer alan yapımlar…