Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma oyuncuları depremzedeler için bir kez daha kolları sıvadı! Detayları Eda Ece duyurdu!

Yasak Elma oyuncuları depremzedeler için bir kez daha kolları sıvadı! Detayları Eda Ece duyurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinin oyuncuları, 6 Şubat’ta gerçekleşen iki deprem sonrası sarsılan 10 ilimizdeki felaketle birlikte, bölgeye yardım ve destek çalışmalarına katılan ünlü isimler arasındaydı.

Eda Ece, Şevval Sam, Şebnem Dönmez ve Melisa Doğu’nun da yer aldığı pek çok Yasak Elma oyuncusu, depremzedelere gönderilecek yardımlar için seferber oldular. Eda Ece’nin sosyal medyadan yaptığı duyurularda, farklı kuruluşlara maddi yardımlarının yanı sıra kıyafet destekleri de dikkat çekti.

Oyuncu, günlerdir deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan eşyalar için birebir çalışıyor ve çabalıyor. Bu çabalara ortak olan Yasak Elma oyuncuları, bölgedeki insanlara desteğin sürmesi adına yeniden organize olarak kıyafet ve bazı ihtiyaç malzemelerini kendileri toplamaya ve ulaştırmaya başladılar.

Yasak Elma oyuncuları depremzedeler için bir kez daha kolları sıvadı! Detayları Eda Ece duyurdu! 4

Eda Ece’nin instagram hesabından video ile duyurduğu organizasyona, Yasak Elma dizisinden Şevval Sam’ın da aralarında bulunduğu Melisa Doğu, Şebnem Dönmez gibi isimlerin de dahil olduğu öğrenildi. Çocuklar için oyuncak, ders kitapları gibi özel ihtiyaçların yanı sıra iç çamaşırı, ayakkabı, mont, bere, atkı, ısıtıcı, taze meyve, paketli yiyeceklerden oluşan bir liste hazırlandı.

Yasak Elma oyuncuları depremzedeler için bir kez daha kolları sıvadı! Detayları Eda Ece duyurdu! 5

Sosyal medya hesabından bu ihtiyaç listesini paylaşan Eda Ece, “Deprem bölgelerine hastane ve yurtlara çadırlara Yasak Elma oyuncuları olarak bizzat gidiyoruz. Instagram kullananlar, hikayelerimize bakıp elinden gelen olursa gönderebilir mi? Teşekkürler” açıklamasını yaptı.

Yasak Elma oyuncuları depremzedeler için bir kez daha kolları sıvadı! Detayları Eda Ece duyurdu! 64

Şebnem Sönmez de Yasak Elma oyuncularının verilen adrese gönderilecek yardımları bizzat kendilerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağını ifade ettiği paylaşımına Biran Damla Yılmaz, Melisa Doğu, Eda Ece, Bahtiyar Memili, Serkan Rutkay Ayıköz’ü de eklediği görülmekte.

Yasak Elma’nın sevilen isimleri, aradan geçen 3 haftanın sonunda, deprem bölgesine gönderilen yardımların azalmaması adına ellerini taşın altına koyarak bizzat ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedeflediklerini gösterdiler.

Yasak Elma oyuncuları depremzedeler için bir kez daha kolları sıvadı! Detayları Eda Ece duyurdu! 8

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği ile birlikte Ankara’ya giderek depremzede çocuklar için de faaliyetler yürüten Eda Ece, Melisa Doğu ve Şebnem Dönmez, çalışmalarını sürdürüyor. Bu arada Ankara’da Anıtkabir’e giden ve Ulu Önder’in kabrinde duygusal anlar yaşayan Eda Ece, anı defterine yazdıklarını okurken ağlaması ve onların sosyal medyada yayınlanması ile gelen kimi haksız eleştirileri de yanıtladı.

Yasak Elma oyuncuları depremzedeler için bir kez daha kolları sıvadı! Detayları Eda Ece duyurdu! 9

Oyuncu, Ata’nın huzurunda çok duygulandığını ve tören adabı içinde söylenenleri yaptıklarını, anı defterine yazdıklarını sesli bir şekilde okunması gerektiğini orada öğrendiğini, bu ziyaret sırasında medyaya vs haber vermediklerini de özellikle belirtti. oyuncu, “Ülkemizin kurucusu huzurunda duygulanmayanda bir hata vardır zaten, bu ülkede yaşıyorsan, bu ülkenin çocuğuysan. Ben de o aidiyet duygusu var. Herkes kalbi kadar yer kaplar” diyerek ağlamasını eleştirenlere de yanıt verdi.