Ana sayfa Dizi Haberleri Birkan Sokullu ve Ebru Şahin dizi çiftinin Yüz Yıllık Mucize projesi büyük yankı bulacak!

Birkan Sokullu ve Ebru Şahin dizi çiftinin Yüz Yıllık Mucize projesi büyük yankı bulacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon yeni dizileri ile milyonların kalbine giren Star TV, şimdi de yepyeni bir proje ile çok farklı bir hikayeyi izleyicilerle buluşturacak. Ebru Şahin ile Birkan Sokullu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin çok özel bir hikayesi bulunuyor.

Günümüz dünyasında geçen ama 130 yaşında olan ve yaşlanmayan Ali Tahir karakterinin hayat hikayesi üzerinden ilerleyecek olan Yüz Yıllık Mucize isimli yeni dizi, Türk kurtuluş savaşının izlerini de taşıyacak. Bu anlamla milli birlik ve bütünlük temasını ortaya koyacak olan dizi, aynı zamanda Harika karakteri ile Kemal karakterinin hayatlarında yepyeni bir sayfa açmasına doğru ilerleyecek.

Birkan Sokullu ve Ebru Şahin dizi çiftinin Yüz Yıllık Mucize projesi büyük yankı bulacak! 9

Birkan Sokullu’nun başrol erkek oyuncusu olarak önemli bir sorumluluk üstlendiği dizinin başrol kadın oyuncusu Ebru Şahin de heyecanla beklenen isimlerden birisi. Hercai dizisiyle büyük bir popülerlik elde eden Ebru Şahin, geçen sezon da Destan dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Birkan Sokullu’yu ise izleyiciler 2 sezon büyük başarı kazanan Masumlar Apartmanı dizisindeki güçlü performansı ile akıllarına yazdı. İki genç oyuncunun bu güçlü işbirliği, iyi bir hikaye ve etkileyici oyuncu kadrosu ile buluşunca ortaya çok güzel bir dizinin çıkacağını düşünüyoruz.

Nuran Evren Şit gibi hayal gücü ve hikaye oluşturmadaki yetenekleri iyi bilinen bir senarist tarafından yazılan dizinin yönetmenliğini ise usta isim Hilal Saral yapıyor.

Birkan Sokullu ve Ebru Şahin dizi çiftinin Yüz Yıllık Mucize projesi büyük yankı bulacak! 10

Yüz Yıllık Mucize isimli yeni dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler bulunuyor: Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra…

Oyuncu kadrosuna bakıldığı zaman çok etkileyici ve tecrübeli isimler ile gençlerin bir arada olacağı güzel bir oyuncu kadrosunun oluşturulduğunu görebilirsiniz.

Birkan Sokullu ve Ebru Şahin dizi çiftinin Yüz Yıllık Mucize projesi büyük yankı bulacak! 11

İlk fragmanı da yayınlanan Yüz Yıllık Mucize isimli yeni dizi yakında Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

Özellikle Ebru Şahin hayranları şimdiden Harika karakterini heyecanını ve merakını sosyal medya paylaşımları ile ortaya koymaya başladı.