Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisinin reytingleri düşük ama, Bensu Soral için anlamı çok büyük!

Tuzak dizisinin reytingleri düşük ama, Bensu Soral için anlamı çok büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bensu Soral, Tuzak isimli tv8 dizisiyle yeniden ekrana döndüğü ve hayranlarından da büyük ilgi gördüğü için halinden memnun. 2018 yılında izleyicilerin aklına takılı kalan İçerde dizisindeki Melek karakterinden sonra oyuncu uzun süre proje beğenememişti. Geçen sezon Cam Tavanlar isimli dizinin az sürmesinin yanı sıra, Bensu Soral’ın da oyunculuk yetenekleri konusunda çok fazla eleştiri aldığı bir süreç yaşandı.

Ancak Tuzak dizisi ile birlikte Bensu Soral hem kendisini buldu hem de rolün ağırlığını iyi bir şekilde taşıyarak başrolü hak ettiğini gösterdi. Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin iyi bir dizi çifti görüntüsü vermesi de hayranları memnun eden bir gelişme oldu.

Tuzak dizisinin reytingleri düşük ama, Bensu Soral için anlamı çok büyük! 8

Tuzak dizisi her ne kadar ülkemizde çok fazla izlenmese de, tv8 sezon sonuna kadar devam ettirmeye kararlı gözüküyor. Bu durum da en çok yabancı dizi hayranlarını memnun ediyor. Zira hikayeye tutuklu kalan çok farklı kültürlerde geniş bir izleyici kitlesi yurt dışı desteğini sürdürüyor. Zaten Tuzak dizisinin devam etmesinde de bu desteğin payı büyük.

Tuzak dizisinin sürmesi en çok da Bensu Soral’ın kendisini yeniden kanıtlama çabası için önemli bir süreç oldu. Genç oyuncu geçen yıl aldığı eleştirilerden sonra bu sezona bambaşka bir hırsı ve heyecan ile başladı.

Tuzak dizisinde Akın Akınözü ile iyi bir uyum yakalaması da Soral’ın fırsatı iyi değerlendirmesi ile sonuçlandı.

Tuzak dizisi belki ülkemizde çok konuşulan bir hikaye değil ama sosyal medyada Bensu Soral’a yönelik çok olumlu mesajlar paylaşılıyor.

Umut ile Ceren karakterlerinin birbirlerine çok yakıştıklarını düşünen dizinin hayranları her gün çeşitli sahneleri paylaşarak, iki başrol oyuncusunu övmeye devam ediyor.

Tuzak dizisinin reytingleri düşük ama, Bensu Soral için anlamı çok büyük! 9

Bensu Soral’ın bu proje ile yeniden kendini göstermesi yapımcıların da diziden sonra bambaşka teklifler yapması noktasında oyuncuya önemli fırsatlar sunacak gibi gözüküyor.

Tuzak dizisi acaba başka bir kanalda ve başka bir gün yayında olsa sonuç farklı olur muydu? Birçok dizi hayranı bu soruyu sormakta. Ancak bir konuya da hemen değinelim. Dizinin başrol oyuncularından Talat Bulut, önceki ay bir röportajında senaryodaki sıkıntılardan bahsetmiş ve kendi canlandırdığı karakterin dönüşümünden memnun olmadığını, senaristlerin doğru yapmadığını ortaya koymuştu.

Tuzak dizisiyle ilgili eleştiriler yapılırken, Talat Bulut’un bu öz eleştirisinin de dikkate alınması gerekiyor.