Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma ve Sadakatsiz dizilerinin gizli gücü bu sefer Hande Erçel ile Burak Deniz’in şansı olacak

Yasak Elma ve Sadakatsiz dizilerinin gizli gücü bu sefer Hande Erçel ile Burak Deniz’in şansı olacak

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisini buluşturacak yeni dizi için hazırlıklar devam ediyor. Dizinin isminin ne olacağı konusunda bir kafa karışıklığı da yaşanıyor. Basında çıkan haberlerde İçimdeki Yabancı ve İki Yabancı olarak iki farklı isim üzerinde bilgiler bulunuyor. Henüz dizinin isminin netleşmediğini belirtmek lazım.

Türk dizilerinin dünya çapındaki büyük başarıları devam ederken, oyuncular da yeni projeleri ile gündem olmaya devam ediyor. İşte bu isimler arasında 2023 yılında Hande Erçel ile Burak Deniz’i de sıklıkla duyacaksınız. İkili daha önce Aşk Laftan Anlamaz isimli romantik komedi dizisinde partner olduğu için hayranları onların ekrandaki uyumlarının çok güzel olacağını biliyor.

İki ünlü ismin yeni dizisi için anlaşma sağlanan bir başka isim daha var. O isim de yönetmen Neslihan Yeşilyurt. Ethem Özışık’ın senaryosunu yazdığı ve Fox TV için hazırlanan yeni dizinin yönetmeni aslında hikayenin başarısında çok önemli olacak.

Tüm yapımlarda yönetmenin bakış açısı, çekim kalitesi ve oyuncuları kullanma biçimi ile senaryoyu aktarma tarzı farklı olur. Neslihan Yeşilyurt bu konuda çok tecrübeli bir isim olarak öne çıkıyor.

Yasak Elma ve Sadakatsiz dizilerinin gizli gücü bu sefer Hande Erçel ile Burak Deniz'in şansı olacak 8

Adını Feriha Koydum, Canım Babam, Hatırla Gönül, Kara Yazı gibi dizilerde çalışan ve önemli bir deneyim elde eden Neslihan Yeşilyurt, asıl başarısını Yasak Elma dizisinde ortaya koydu.

2018 ile 2020 yılları arasında 74 bölümlük dönemi başarıyla yöneten Yeşilyurt, dizinin milyonlar tarafından sevilmesinde de önemli bir rol oynadı. Özellikle de oyuncuların doğaçlama sahnelerine izin vermesi, hatta desteklemesi ile birlikte hikayenin başarısı da bir kat daha arttı.

Yasak Elma dizisinin ardından iki sezon süren Sadakatsiz’in yönetmeni de yine Neslihan Yeşilyurt oldu. Bu iki önemli dizinin de arka plandaki gizli gücü olan Yeşilyurt, şimdi de Hande Erçel ve Burak Deniz ikilisinin yeni dizisi için ön hazırlıkları sürdürüyor.

Yasak Elma ve Sadakatsiz dizilerinin gizli gücü bu sefer Hande Erçel ile Burak Deniz'in şansı olacak 9

Henüz oyuncu kadrosu netleştirilmeye çalışılan dizi için güçlü bir ekip kurulması bekleniyor. Neslihan Yeşilyurt da bu güçlü ekibi yönetme kabiliyetine sahip sektördeki en önemli dizi yönetmenlerinden birisi olarak öne çıkıyor.