Ana sayfa Dizi Haberleri tv8 ne kadar şanslı! Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne büyük fırsat yakaladı, her diziye nasip olmaz!

tv8 ne kadar şanslı! Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne büyük fırsat yakaladı, her diziye nasip olmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları rekabette Kuruluş Osman’dan sonra gelen Sadakatsiz dizisi yakında final yapacak. Mayıs sonunda izleyicilere veda etmesi beklenen Sadakatsiz’in yerini hangi dizinin dolduracağı da merakla bekleniyor. atv ekranında Kuruluş Osman dizisinin gelecek sezonda da etkili şekilde yer alması kimseyi şaşırtmaz. Ancak Sadakatsiz’in bıraktığı yeri kim alacak?

Birçok kişi bu konuda TRT1 ekranında 30 Mart akşamı ilk bölümü yayınlanan Kara Tahta dizisini şanslı görüyordu. Ancak dizinin ortalama oranlarda gelen hatta, tüm kişilerde ortalamanın bile altında gerçekleşen reytingleri görünce, dizinin bu durumu düzeltmesinin çok kolay olmadığı düşünülüyor.

Miray Daner ve Furkan Andıç ikilisinin başrolündeki TRT1 dizisi eğer güçlü bir çıkış yapsaydı işler farklı olurdu ama şimdi şans Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde… Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrolünde yer aldığı yeni dizi heyecanla bekleniyor. Hikayesi ile ilgi çeken ve iyi oyunculardan kurulu ekibiyle de göz dolduran dizinin çarşamba rekabetinde öne çıkma ihtimali yüksek gözüküyor.

tv8 ne kadar şanslı! Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne büyük fırsat yakaladı, her diziye nasip olmaz! 23

Anneliğin değerini ortaya koyacak olan bu dram dizisi, kadın izleyicileri kendisine çekebilecek bir yapım olarak gözüküyor. Sadakatsiz’in de zaten geniş bir izleyici kitlesini kadınlar oluşturuyor. Bu diziden kopacak olanlar şayet tv8’in dizisine kayar ise şaşırmamak lazım.

Kara Tahta dizisinin ilk bölümde verdiği sinyal, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin kadın izleyicileri kendisine çekme konusunda daha şanslı olduğunu gösteriyor.

Neler olacağı şimdiden tahmin edilemez belki ama, tv8’in şu anda çok şanslı bir konumda olduğu bir gerçek.

Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimlerin de yer aldığı dizinin ilk bölümü heyecanla bekleniyor.