Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’ün özlemi sosyal medyayı yaktı geçti!..

Neslihan Atagül’ün özlemi sosyal medyayı yaktı geçti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti yeni dizi anlaşmasına imza atar atmaz soluğu Seyşeller’de almıştı.

Ünlü çiftin tatili sona erdi ancak Neslihan Atagül’ün aklı adada kaldı. İnstagram hesabından tatildeki anlarından bol bol fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu altına, ‘Evet özlemiş olabilirim’ notunu düştü.

Oyuncunun fotoğrafları saatler içince bir milyona yakın beğeni ve binlerce yorum aldı. Oyuncu paylaşımıyla  takipçilerinin adeta içini ısıttı.

Neslihan Atagül'ün özlemi sosyal medyayı yaktı geçti!.. 9

Oyuncunun hayranları fotoğraflara, ‘İçimiz açıldı, bizde seni özledik’ şeklinde pek çok yorum yaptılar. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle, Engin Akyürek ile başrolü paylaştığı Sefirin Kızı dizisinden ayrılmak zorunda kalan ünlü oyuncu hayranlarını üzmüştü.

Neslihan Atagül'ün özlemi sosyal medyayı yaktı geçti!.. 10

Neslihan Atagül yaklaşık bir yıldır uzak kaldığı setlere Gecenin Ucunda isimli diziyle dönmeye hazırlanıyor. Peride Celal’ın aynı isimli kitabından uyarlanan iddialı dizinin yapımcısı ise Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu Alim Yapım ve TMC Film.

Neslihan Atagül'ün özlemi sosyal medyayı yaktı geçti!.. 11

Gecenin Ucunda’nın senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdur yazıyor. Dizinin uyarlanacağı roman, 1963 yılında yayımlanmıştı. Ancak dizi uyarlaması günümüzde geçecek.

Neslihan Atagül’ün oynayacağı romanın kahramanı ‘Macide’, aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak isteyen bir kadın olarak dikkat çekiyor. Dizi için hazırlıklar sürerken erkek başrol oyuncusu hala açıklanmadı.