Ana sayfa Dizi Arşivi tv8’deki Kadere Karşı nasıl bir dizi, oyuncuları, hikayesi ve tüm detaylar!

tv8’deki Kadere Karşı nasıl bir dizi, oyuncuları, hikayesi ve tüm detaylar!

tarafından ker_def

Yakında hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan günlük dizi “Kadere Karşı” yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşacak. Yeni dizi yine bir bir günlük dizi projesi olarak hazırlanıyor. Hafta içi ekrana gelecek olan dizinin detayları şöyle:

Yapımını ACUNMEDYA’nın üstlendiği dizide önemli isimler bir araya geldi. Başrollerini, Emine Ün, Hakan Eratik, Nur Erkul, Gökçem Çoban, Oktay Ekinci, Gözde Mukavelat, Derin İnce, Berk Artıran, Yeşim Alıç, Özcan Varaylı ve Ferdi Akarnur’un paylaştığı dizi heyecanla bekleniyor.

tv8'deki Kadere Karşı nasıl bir dizi, oyuncuları, hikayesi ve tüm detaylar! 8

Yürütücü yapımcılığını Akn Film’in yaptığı, yönetmenliğini Canan Çelik, Mete Şener’in üstlendiği Kadere Karşı dizisinin senaristliğini ise 7 kişiden oluşan bir ekip yazıyor. Kadere Karşı isimli yeni dizinin yakında hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyici ile buluşması bekleniyor.

tv8'deki Kadere Karşı nasıl bir dizi, oyuncuları, hikayesi ve tüm detaylar! 9

Peki Kadere Karşı dizisinin hikayesi ne?

Sultan, 2 yaşındaki kızını kaybeder. O gün Sultan’ın acısı bir başka annenin mutluluğuna dönüşür. Gazel de bir hafta önce, aynı yaşta olan kızını trafik kazasında kaybetmiş, ormandan çıkan küçük kızı, kendi kızı yerine koyup, kaçırmıştır. Sultan yıllarca kızını aramış, onun acısıyla, ailesi de savrulmuştur.

Kader, iki kadını 18 yıl sonra bir araya getirir. İki aile birbirlerine kopmamacasına bağlanır.

“Kadere Karşı” yakında hafta içi her gün TV8’de.